no widac ze z niejednego pieca chleb juz jadałes
tym bardziej mi/nam milo ze z nami Jestes!
a konkretnie to wg mnie oczywiscie tylko:
1. Bardzo dobra jakosc i fajne panoramowanie ale ze samolot jest w ruch (widac to jak nic) to musi miec troche przestrzeni do lotu przed mordą - a tu nie ma :/ Lekko bym pokombinowal bo fotka zacna
2. Eeeee tak centralnie bez emocji zadnych
3. Znowu centralnie - samolot ma tyle samo miejsca z przodu co z tylu a przeca musi miec gdzie leciec
Ja wiem wiem - wszelkie nawyki z portali spotterskich (szacunek) ale tu mowimy o zasadach fotografii, obrazu, ktore powstaly dluuugo przed fotami spotterow
4. O tu juz jest fajniej - ma gdzie leciec a wstega dymu ladnie rownowazy kadr - bardzo ladnie
5. Tu uwagi juz znasz - centralnie jest. W takiej sytuacji dobrze jest sie posluzyc kadrowaniem w formacie 16:9 i samolota dac do 1/3 lub 2/3 wysokosci
6. Troszke za duzo gory ale jest niezle - zdaloby sie lekko bardziej rozmyc mu te lopaty (dluzszy czas deczko, co nie?)
7. Uwagi jak w 4 - bardzo ladnie - moze troche za malo kontrastu? Ale tylko troche
8. Skoro jest 7 to pokazywanie tej 8 mija sie z celem - jak lustrzane odbicie jest
9. No dales mu gdzie leciec i fotka ma oddech - jest ok ale... kolejna "taka sama" no prawie
10. a tu juz samolot jest poza mocnym punktem za blisko srodka i juz to gorzej odbieram o 9-tki
suma sumarum - jest bardzo fajnie - witaj