ZDJĘCIA LOTNICZE > Wysłane do RA
Amon - dogrywka 07.2011
Amon:
Dla podtrzymania tradycji moja dogrywka lipcowa. Mam nadzieję, że obróbkowo będzie lepiej :).
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Rzepka:
Cały secik jak dla mnie bardzo na tak z rewelacyjną 2 i najsłabszą 1. Generalnie trochę mroczno :P ale podoba się :)
kichu:
Po szybkim rzucie oka jestem na tak. Pytanie zasadnicze z pkt widzenia oceniajacego czy sie obrobnia w duzym rozmiarze...
Amon:
Hehe, ja nie wiem, ale ta 1 to chyba tylko mnie się tak bardzo podoba - chyba na skutek wspomnień rewelacyjnego pokazu :).
Spad:
--- Cytat: kichu w Lipiec 11, 2011, 05:49:20 pm ---... czy sie obrobnia w duzym rozmiarze...
--- Koniec cytatu ---
Wyjaśnienie:
Podkreślone słowo zaliczane jest do wyrażeń z zakresu metajęzyka, używanego w gronie zbliżonym do RA SPFL (patrz -> RA). Oznacza mniej więcej tyle co: "albo się obroni, albo się obrobi". Pierwszy raz odnotowano użycie tego wyrazu przy okazji drugiej aplikacji Krajniewskiego Sławomira (patrz -> Hesja) na członka-sympatyka SPFL (patrz -> FAQ - Ile razy można aplikować?).
Drugie znaczenie słowa "o." kojarzone jest z gwarą Podlasia i tamt. lokalną terminologią dot. prac polowych (patrz -> Studia Ethnologica Universitatis Bialostocensis, z. IV/2010 str. XLI).
:D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej