ZDJĘCIA INNE > Krajobraz

Islandia - tym razem na zielono

(1/3) > >>

szamal:
W oczekiwaniu na Air Show w Radomiu (patrz nowe fotki lotnicze), nie pozostaje mi nic innego tylko zapodac Wam kolejną porcję fotek z mijej wizyty na Islandii.

Poniewaz ostanio Jamal zapytał o foty z drzewami, wiec tym razem Islandia na zielono ;) Wprawdzie drzew jak juz wspominałem za dużo tam nie ma, ale zielony kolorek sie pojawia  :P

1. Kściółek Budir, położony w zachodniej części Islandii - takich samotnych kosciołów na Islandii jest cała masa - mają swój urok

2. Pole łubinowe z widokiem na lodowiec Solheimajokull

3. A oto sprawca zeszłorocznego paraliżu komunikacyjnego w Europie - wulkan Eyjafjallajokull z farmą położoną u wrót do piekieł

4. Niewielki ale uroczy wodospad Seljalandsfoss (te nazy mnie kiedys wykończą :o )

5. A to najsłynniejszy Islandzki wodospad Gullfoss - I stopień

6. Gullfoss - II stopień

7. No i wszechobecne na Islandii konie

8.

Miłego ogladania  ;D

Spad:
Niesamowite są te pejzaże (z wrażenia aż konie pouciekały) :)

szamal:

--- Cytat: Spad w Lipiec 11, 2011, 02:18:47 am ---Niesamowite są te pejzaże (z wrażenia aż konie pouciekały) :)

--- Koniec cytatu ---

No to musiałem się za tymi końmi nabiegać  :o , ale w końcu znalazłem je u sąsiada na pastwisku, wypiliśmy po ColiL, wróciłem do domu a koniki na forum  ;D

A może Moderator mogłby te koniki wrzucić we właściwe miejsce na początku wątku w miejsce zdjęcia nr 7. Z góry dziekuję :D

EDIT (kifcio): zgodnie z prośbą, zdjęcie przeniesione do 1'go postu, ale jako nr 8 a nie zamiast 7  :P

wilk:
Pięknie, podoba się - czas pomyśleć o wakacjach.

mariorz:

--- Cytat: wilk w Lipiec 11, 2011, 08:56:34 am ---Pięknie, podoba się - czas pomyśleć o wakacjach.

--- Koniec cytatu ---

zgdzam się w 100%  :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej