ZDJĘCIA INNE > Krajobraz
No to zapraszam na Islandię
Eskimos:
ja to bym cisnal max na polnoc, zeby zobaczyc midnight sun, "gotujacy" sie ocean robi wrazenie, do 14 lipca bedziesz mial szanse zobaczyc fatamorgane na morzu ;)
himka:
zdecydowanie to moje klimaty :D przepiękne widoki!! tylko pozazdrościć
szamal:
--- Cytat: Eskimos w Czerwiec 28, 2011, 10:18:01 pm ---ja to bym cisnal max na polnoc, zeby zobaczyc midnight sun, "gotujacy" sie ocean robi wrazenie, do 14 lipca bedziesz mial szanse zobaczyc fatamorgane na morzu ;)
--- Koniec cytatu ---
Z checią bym to zrobił, ale już wróciłem do domku i z......lam w robocie >:( Trza uzupełnić mały lej (jak po małej bombie) na koncie :( Sie cenią na północy :(
Eskimos:
--- Cytat: szamal w Czerwiec 28, 2011, 10:26:46 pm ---
--- Cytat: Eskimos w Czerwiec 28, 2011, 10:18:01 pm ---ja to bym cisnal max na polnoc, zeby zobaczyc midnight sun, "gotujacy" sie ocean robi wrazenie, do 14 lipca bedziesz mial szanse zobaczyc fatamorgane na morzu ;)
--- Koniec cytatu ---
Z checią bym to zrobił, ale już wróciłem do domku i z......lam w robocie >:( Trza uzupełnić mały lej (jak po małej bombie) na koncie :( Sie cenią na północy :(
--- Koniec cytatu ---
Kieszen boli ale odrosnie a wspomnien nikt Ci nie odbierze (co najwyzej neurochirurg) ;) ;) ;) Jak juz raz tam byles to pojedziesz jeszcze nie raz ;)
szamal:
--- Cytat: Eskimos w Czerwiec 28, 2011, 10:31:52 pm ---
--- Cytat: szamal w Czerwiec 28, 2011, 10:26:46 pm ---
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
Kieszen boli ale odrosnie a wspomnien nikt Ci nie odbierze (co najwyzej neurochirurg) ;) ;) ;) Jak juz raz tam byles to pojedziesz jeszcze nie raz ;)
--- Koniec cytatu ---
No pewnie że pojadę ;D Już nawet wiem w które miejsca :P Ale póki co Żonę ukochaną trzeba udobruchać, bo na konto zajrzała ;D ;D ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej