LANS > Lans
Skromni talibowie z Plocka
hesja:
kichu - trzech czlonkow spfl a nie dwoch
no i napisales to co ja chcialem... ze o wystawie bylo juz dawno mowione i ze na pewno nie byla szykowana na dniach...
golden - spfl nie podpisze sie pod zadnymi zdjeciami bo to sa Wasze zdjiecia
myslalem bardziej o patronacie, o zgodzie na ktory decyduje RA po zlozeniu wniosku autorow/organizatorow wystawy
widac wolicie inne szyldy - na nie czas byl
spoko - ja juz koncze ten temat bo jeszcze wyjdzie ze baaardzo nam zalezy by na sile sie gdzies wbic
temat jest jednak odwrotny - jest przykro, ze ktos po fakcie nie dostrzega tego co sie dla niego robi i tyle
Blister:
--- Cytat: hesja w Czerwiec 06, 2011, 10:48:41 am ---kichu - trzech czlonkow spfl a nie dwoch
no i napisales to co ja chcialem... ze o wystawie bylo juz dawno mowione i ze na pewno nie byla szykowana na dniach...
golden - spfl nie podpisze sie pod zadnymi zdjeciami bo to sa Wasze zdjiecia
myslalem bardziej o patronacie, o zgodzie na ktory decyduje RA po zlozeniu wniosku autorow/organizatorow wystawy
widac wolicie inne szyldy - na nie czas byl
spoko - ja juz koncze ten temat bo jeszcze wyjdzie ze baaardzo nam zalezy by na sile sie gdzies wbic
temat jest jednak odwrotny - jest przykro, ze ktos po fakcie nie dostrzega tego co sie dla niego robi i tyle
--- Koniec cytatu ---
Przeprowadziliśmy pewne modyfikacje i sprawa się wyjaśniła ;)
Krótko mówiąc nie dogadaliśmy pewnych kwestii i stąd to nieporozumienie. Ale człowiek uczy się na błędach i następnym razem będzie już wszystko ok ;)
Jamal:
Gratulacje, ale chciałbym przypomnieć o co prosili panowie z EPMM ;)
hesja:
Jamal - tam chyba start jest wiec spoko :)\o ile mowisz o focie Skibka
kifcio:
--- Cytat: hesja w Czerwiec 07, 2011, 08:30:12 am ---Jamal - tam chyba start jest wiec spoko :) \o ile mowisz o focie Skibka
--- Koniec cytatu ---
dokładnie start, a zakaz był dla nb. 38, a nie 83
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej