LANS > AIR-ACTION
Zosiu, może schowaj ten aparat :) [Michałków] ....
wilk:
--- Cytat: kwinto w Maj 25, 2011, 01:37:24 pm ---widzisz, Redak, ja byłem, Was widziałem ale dostać sie do Was za podwójny płot, staliście pomiędzy samolotami, (a ja bez akredytacji) to już inna historia
udało mi się zamienić kilka słów z Amonem (pozdrawiam) bo podszedł do płota, i potwierdził, że bez przepustki ciężko
--- Koniec cytatu ---
coś mi się zdaje, że pamiętam tą rozmowę - ale nie pamiętam żebyś napomknął że jesteś u nas na forum i masz taki nick - na bank byś wtedy wszedł do strefy " VIP SPFL " - to uwaga na przyszłość - chwal się przynależnością do NASZYCH barw, wtedy jest się "naszym"; Ostry też nie miał akredytacji ale się wygadał że z forum to i z nami focił.
Amon:
wilk, to nie ta rozmowa ;). z kwinto ja sam rozmawiałem...
Ale fakt, że warto się na wszystkie strony przedstawić, bo parę osób było, które nazywają się "jestem z forum" :).
Aaa press i akredytacje u nas są dla Członków Zwyczajnych, więc... aplikować i się starać :).
kwinto:
--- Cytat: Amon w Maj 25, 2011, 02:08:59 pm ---wilk, to nie ta rozmowa ;). z kwinto ja sam rozmawiałem...
Ale fakt, że warto się na wszystkie strony przedstawić, bo parę osób było, które nazywają się "jestem z forum" :).
Aaa press i akredytacje u nas są dla Członków Zwyczajnych, więc... aplikować i się starać :).
--- Koniec cytatu ---
dokładnie, rozmawialiśmy we dwójke, i oczywiscie się przedstawiałem
o press właśnie rozmawialismy, i mam zamiar zapracować na przywileje, wszystko z czasem
deoc:
no cóż u mnie BS w sumie za wiele nie ma :) wiec zasadniczo tylko "przypadkowe"
31. pawi vs Szufa
Amon:
32. Nasza strefa oczami kicha
33. tiri tiri tiri ti... inspektor gadget... (jakoś mi się lewo kolory wywołały, ale już mi się nie chce zmieniać)
34. przeszkadzające dymy Szufy zrobiły całkiem fajny klimacik - tu było na prawdę gęsto:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej