ZDJĘCIA INNE > Krajobraz

Puławy,Koniec Swiata...

(1/2) > >>

krispol:
1.

2.

3.

4.

5.

Oczywiście wykopaliska moją pierwszą syfrą HP 318.Wyobrazcie sobie że miał normalnie 2-krotny cyfrowy zoom !
A "ten"koniec świata był jakieś 7 lat temu...chyba..

hesja:
ile by aparat nie mial i jaki by nie byl to:
na 1 i 2 piekne chmury - te same?
wiec...
skoro chmury to po cholere to badziewie na dole nic nie dajace?
skoro takie same to po co powtarzac?

3 znowu to samo tyle ze krzywe jak chlera :)
4 najlepsze - tu nie ma "czegos" w dole wiec mamy fajna skale porownawcza i przestrzen

5 troche nie kumam

wilk:
ja bym zostawił tylko 1 ( bo mi się najbardziej podoba ), tylko obciął ten dół do wysokości dachu ( zostawił jednak tą antenkę ;) ) antenka daję poczucie pioruna choć za centralnie, pokombinował bym z kadrem.

krispol:
Macie racje ale...wtedy to były tylko takie "pstryki" zero myślenia przed wciśnieciem migawki...ott psryk i już i teraz ciężko cos z tego wyciągnać a 5...takie dziwne chumurki sie potem porobiły,,takie okrągłe kuleczki..nie widziałem wcześniej ani póżniej takich.

wilk:

--- Cytat: krispol w Maj 22, 2011, 02:44:01 pm ---Macie racje ale...wtedy to były tylko takie "pstryki" zero myślenia przed wciśnieciem migawki...ott psryk i już i teraz ciężko cos z tego wyciągnać a 5...takie dziwne chumurki sie potem porobiły,,takie okrągłe kuleczki..nie widziałem wcześniej ani póżniej takich.

--- Koniec cytatu ---

no to ja się w takim razie zapytam - co na 1 robi ta dachówka w prawym dolnym rogu i ten nie wiadomo po co kawałek bloku, właśnie dla tego to teraz dla mnie "pstryk".

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej