ZDJĘCIA INNE > Makrofotografia
Motylkowo
Baska:
fajowe motyle, super kolory, super geometria.
jeśli chodzi o kardy to zależy do czego to ma służyć. te kadry który zaproponowałeś strasznie mi się podobają za swoją jasną geometrię, ale pasują bardziej na pocztówkę, papeterię, aż się prosi żeby napisać jakiś ładny natchniony tekst na tym pustym miejscu. jednak jeśli ma wisieć na ścianie w formie obrazka, to chyba trzeba by coś zmienić. może kadr kwadratowy? czemu się trzymać prostokąta? motyl ma wymiary trójkąta równoramiennego prostokątnego, to w kwadrat się świetnie wpasuje i utrzyma zamysł geometrii, gdzie krawędź skrzydła jest po przekątnej kwadratu (bo rozumiem że taki był zamysł?).
Head_DNB:
Amon tak ostatnio coś nie bardzo :)
Baśka dokładnie pierwotnie 1 była w kwadracie ale jakoś chyba jestem przywiązany do prostokątów :) ale masz rację trzeba popróbować:)
Spad:
--- Cytat: Baska w Maj 16, 2011, 10:54:31 pm ---jeśli chodzi o kardy to zależy do czego to ma służyć. te kadry który zaproponowałeś strasznie mi się podobają za swoją jasną geometrię, ale pasują bardziej na pocztówkę, papeterię...
--- Koniec cytatu ---
Albo jako tapeta na pulpit monitora.
Piękne motyle, trudno wybrać jedno najlepsze zdjęcie. Po namyśle może jednak 4 za podświetlenie.
MarS:
zdecydowanie 4 ta kontra piękna :)
kichu:
zgadzam sie z Amonem... wszystko fajnie tylko te kadry
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej