LANS > Lans

Letnie "Odloty" nad morzem :)

(1/5) > >>

hesja:
Udało się! :) Jak ja lubię kombinować w miejscu, gdzie na wejściu słyszy się: "nie ma wolnych terminów" albo "nie da się" :) Po wielu atakach z naprawdę wielu stron (tu należą się podziękowania wszystkim, którzy pomogli mi w tej ofensywie - wymienię te osoby podczas wernisażu), otrzymałem oficjalne pismo od Dowódcy MW z poparciem :) Mogę zatem oficjalnie poinformować, że w lipcu wystawa Odloty hesji będzie gościć w pięknie położonym klubie Marynarki Wojennej Riwiera w Gdyni. Bardzo się cieszę :)) )))) 
Jak ktoś nie był to możemy się tam spotkać i uderzyć przy okazji wspólnie na przyfocenie torpedowni lub lotnictwa na Babich Dołach :) Mamy zielone światełko na lotnisko :P

kifcio:
LUBIE TO  ;D ;D ;D

gratulacje wodzu

Dyziek:
Nice...czyli jest szansa realizacji naszej długo planowanej i oczekiwanej wizyty na pewnym party nad morzem ;)

Redak:
gratki Hesja :) Może tym razem uda się wyrwać :)

hesja:

--- Cytat: Dyziek w Maj 10, 2011, 08:05:48 am ---Nice...czyli jest szansa realizacji naszej długo planowanej i oczekiwanej wizyty na pewnym party nad morzem ;)

--- Koniec cytatu ---

ale to nie te rejony - w tych jest Open cos tam - ale to nie NASZE klimaty Dyzkowaty

my "Lubimy to!" to... to co innego to :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej