IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Wywiad donosi
BC Iskry na EPKK.
damian1982:
--- Cytat: BNOVY w Maj 29, 2011, 08:59:21 pm ---No to jest okazja do rewanżu- przylatują w środę w drodze do Turcji i zostają na noc :)
--- Koniec cytatu ---
Przylatują - bardzo fajnie. Tylko o której? :P Coś mi się obiło o uszy, że o 11:00 ale czy to prawda? Mam w planie je sfocić :)
Master_D:
Witam, właśnie otrzymałem maila od jednego z pilotów (Mariusz Szymla), że przylot na EPKK planowany, jest na godzinę 10, zależnie od pogody.
Damian@ Czekam na twoje fotki, bo choć mieszkam 15 min od lotniska, to akurat o tej porze jestem w szkole. Zwykle to bym się zerwał, ale jest koniec roku szkolnego (między 2, a 3 klasą liceum).
Pozdrawiam i Czekam na fotki :)
BNOVY:
Damian- jak bym wtedy wiedział to bym napisał ;)
Odlot czwartek rano- 8 albo 11, przylot miał być dzisiaj chyba o 11 ale coś się pozmienialo. Master pisze ze o 10 wiec jak ma info od pilota to pewnie ma racje :) Ale tak to jest z wojskiem- nigdy do końca nie wiadomo o której przylecą ;)
Mogą dojść kolejne nowe swiezsze informacje- jak będę coś widzial to zaraz napisze :)
damian1982:
Ok to ja się zbieram, gdybyście wiedzieli coś więcej to jeśli można prosić to o sms na mój numer tel. bo w plenerze neta nie mam :)
Amon:
Jak bedziecie mieli info kiedy wylot to dajcie znac. moze zdaze na przylot :).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej