ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo cywilne
Jeszcze jedno które nie trafi do RA
Robteek:
Mirroo, może wezwiemy Młodego i w trójkę kiedyś pofocimy wspólnie, co ?
Redak:
--- Cytat: Robteek w Maj 05, 2011, 07:10:40 pm ---Mirroo, może wezwiemy Młodego i w trójkę kiedyś pofocimy wspólnie, co ?
--- Koniec cytatu ---
mirroo już nie nadaje się na modelkę, może ewentualnie blendę potrzymać ;D
P.S jak by co to ja też chętnie, planuję ten piątek :) w okolicach 22.00
volt:
Pomysł fajny, ale staraj się go już nie powtarzać...:P Błysk lampy po nocy konkretnie się rozchodzi i nie zdziw się, jak SOL wezwie do Ciebie patrol. Już raz był taki, co laserkiem oślepiał pilotów lądujących na 11 w nocy. Nie pytaj jak skończył ;)
mirroo:
--- Cytat: volt w Maj 05, 2011, 07:39:08 pm ---Pomysł fajny, ale staraj się go już nie powtarzać...:P Błysk lampy po nocy konkretnie się rozchodzi i nie zdziw się, jak SOL wezwie do Ciebie patrol. Już raz był taki, co laserkiem oślepiał pilotów lądujących na 11 w nocy. Nie pytaj jak skończył ;)
--- Koniec cytatu ---
Stąd te kilka zdjęć było robione od spodu/ tyłu. Tak, żeby nie zaszkodzić w żaden sposób pilotom. Lampa na 105 mm w celu zawężenia snopa światła. Raczej nie błyska mocniej niż te na podejściu.
volt:
--- Cytat: mirroo w Maj 05, 2011, 08:22:21 pm ---
--- Cytat: volt w Maj 05, 2011, 07:39:08 pm ---Pomysł fajny, ale staraj się go już nie powtarzać...:P Błysk lampy po nocy konkretnie się rozchodzi i nie zdziw się, jak SOL wezwie do Ciebie patrol. Już raz był taki, co laserkiem oślepiał pilotów lądujących na 11 w nocy. Nie pytaj jak skończył ;)
--- Koniec cytatu ---
Stąd te kilka zdjęć było robione od spodu/ tyłu. Tak, żeby nie zaszkodzić w żaden sposób pilotom. Lampa na 105 mm w celu zawężenia snopa światła. Raczej nie błyska mocniej niż te na podejściu.
--- Koniec cytatu ---
Po prostu sądziłem, że może o tym nie pomyślałeś, stąd mój post :) Ale jak tak się sprawa ma, to w porządku :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej