IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2011
Nato Days 2011- Ostrava.
krispol:
Dobra Panowie,wytłumaczcie mi...tak łopatologicznie,w jaki sposób dostać się na owe hardcorowe miejsce.Rozumiem że auto zostawiamy na parkingu lotniskowym a potem..no wlaśnie..którą dziurą,którym wyjściem..ogólnie jak tam dojść żeby sie nie nałazic i nie narobic kłopotu?
Tomaszek:
--- Cytat: krispol w Wrzesień 18, 2011, 06:42:48 pm ---Dobra Panowie,wytłumaczcie mi...tak łopatologicznie,w jaki sposób dostać się na owe hardcorowe miejsce.Rozumiem że auto zostawiamy na parkingu lotniskowym a potem..no wlaśnie..którą dziurą,którym wyjściem..ogólnie jak tam dojść żeby sie nie nałazic i nie narobic kłopotu?
--- Koniec cytatu ---
Żadną dziurą, po prostu dookoła, tak żeby przejść na drugą stronę. Jak na załączonym obrazku.
krispol:
Podziękował ślicznie,zamierzam skorzystać z tej opcji ale pod warunkiem dobrej pogody bo przy opadach to może być chyba niezłe błocko. A czy w okolicach trzeciej strzałki (tej skierowanej w lewo) nie ma przypadkiem jakiegoś oficjalnego wejscia/wyjscia...jesli tak to było by chyba krócej.
Zibi:
--- Cytat: Tomaszek w Wrzesień 18, 2011, 07:44:00 pm ---
--- Cytat: krispol w Wrzesień 18, 2011, 06:42:48 pm ---Dobra Panowie,wytłumaczcie mi...tak łopatologicznie,w jaki sposób dostać się na owe hardcorowe miejsce.Rozumiem że auto zostawiamy na parkingu lotniskowym a potem..no wlaśnie..którą dziurą,którym wyjściem..ogólnie jak tam dojść żeby sie nie nałazic i nie narobic kłopotu?
--- Koniec cytatu ---
Żadną dziurą, po prostu dookoła, tak żeby przejść na drugą stronę. Jak na załączonym obrazku.
Tomaszek to ile kilometrów trzeba z buta strzelić ? czy tylko na mapce wygląda to tak strasznie ? :o
--- Koniec cytatu ---
Tomaszek:
Czy oficjalne to nie wiem, ale jakieś wejście tam jest. Tyle że z tamtej strony nie ma parkingu a dojazd do Albrechticky z tego co słyszałem w dniu pokazów zamykają.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej