IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2011
Nato Days 2011- Ostrava.
hesja:
od terminalu zostawisz samochod i pojdziesz z buta na druga strone po lotnisku ze wszystkimi :)
larky:
No to się tak zapytam, zanim zacznę kombinować jak tam dojechać i czym, gdzie nocować itd.
Ma ktoś jakiś wolny tani nocleg i opcję na transport z Warszawy z partycypacją w kosztach?:)
Robteek, może się jakoś dogadamy?? :)
Jamal:
Ciśnij z Sebą, on świetnie wyjazdy organizuje ;D
Robteek:
--- Cytat: larky w Wrzesień 15, 2011, 12:08:53 pm ---No to się tak zapytam, zanim zacznę kombinować jak tam dojechać i czym, gdzie nocować itd.
Ma ktoś jakiś wolny tani nocleg i opcję na transport z Warszawy z partycypacją w kosztach?:)
Robteek, może się jakoś dogadamy?? :)
--- Koniec cytatu ---
Larki, ze mną jak z dzieckiem, jak powiesz to masz tylko, że ja nie jade z Wawy tylko będę jechał z trasy na tzw. żywca.
Nawet nie wiem gdzie mnie interesy w piątek zaniosą,, typy sa trzy , Krak, Sosnowiec lub Bytom.
Mało tego, muszę wrócić w sobotę i to w ciągu dnia.
Tak też nie mam jak Ciebie zabrać, co nie znaczy, że następnym razem nie pojedziemy razem.
larky:
Heheheh, Jamal - jak rozumiem z deczka ironizujesz :)
Robteek - ok, coś muszę zatem wykombinować, przydałoby się tylko info czy ktoś z SPFL się wybiera w ogóle abym miał kogo szukać bo biorąc pod uwagę medialną imprezę Prezesa to może być cienko...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej