IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2011

Nato Days 2011- Ostrava.

<< < (27/28) > >>

larky:
Zadam takie głupie pytanie przy okazji w związku z podesłaniem dorobku. Chyba nie ma sensu robić wyostrzania tych fotek skoro je wysyłamy w pełnej rozdziałce (biorąc pod uwagę fakt ewentualnego zamieszczenia ich na stronie spfl.pl) :)  ?

MarS:

--- Cytat: larky w Wrzesień 30, 2011, 09:09:33 pm ---Zadam takie głupie pytanie przy okazji w związku z podesłaniem dorobku. Chyba nie ma sensu robić wyostrzania tych fotek skoro je wysyłamy w pełnej rozdziałce (biorąc pod uwagę fakt ewentualnego zamieszczenia ich na stronie spfl.pl) :)  ?

--- Koniec cytatu ---
Fotka wysłąna do dorobku czy dogrywki powinna byc finalnym produktem ... wysyłasz je w pełnej rozdziałce i owszem trafiają one na www, ale zmniejszanie itd jest robione akcją i nikt sie nie bawi że by tą fotę podostrzyć bardziej a tą mniej, ja jak zmniejszam foty na nasze www [a holka pewnie robi podobnie] to mam w akcji podostrzanie ale takie minimalne aby właśnie wyeliminowac straty ostrości powstałe podczas zmniejszania ale to jest za mało jeśli ktoś wymaga aby to mu prawidłowo wyostrzyć ..... druga sprawa to pamiętaj że taka fota w pełnej rozdzielczosci moze pójśc do druku, jako odbitka w prezencie do bazy czy na jakiś portal jako prezentacja czy też do jakiejś gazety, wiec fota która przesyłasz ma byc Twoim finalnym produktem który nie wymaga już dalszych ingerencji obróbkowych

kula:
 poszedł dorobek na serwer

kwinto:
właśnie wysyłam dorobek
w razie draki będę dostępny dopiero w niedziele wieczorem - jadę na nauki
a propos - ma ktoś jakieś miejscówki na Krzesinach?

kichu:
kto sie ew spozni czy cos, to niech sie nie oglada tylko podsyla, z przyczyn "technicznych" przerob dorobku planuje na nd wieczor

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej