ZDJĘCIA LOTNICZE > Historyczne statki powietrzne
Prywatne spojrzenie na RAF Museum
Baska:
Taaa, skoro już wybrzmiały wszystkie śmiechy i hihi z mojego męża co kładzie się pod koła samolotów, to można wrzucić kilka zdjęć :) Proponuję tutaj moje prywatne spojrzenie na te starocie które tak ślicznie się w Muzeum prezentują. Jeszcze tylko drobna uwaga co do tekstu kolegi Tomasza Szostaka zamieszczonego na stronie SPFL w dziale 'gdzie i kiedy': NIE WIERZCIE MU!!! 4 godziny na to muzeum to stanowczo za mało!!!
1. Ulubieniec dzieci
2. Staroć z epoki płóciennej
3. Jeszcze ostatnie poprawki w hangarze...
4. ... i czas wyruszyć w morze
5. Nie mogę się zdecydować co lubię bardziej, pływać czy latać
6. Podziwiam ludzi, którzy nie bali się na tym latać...
7. No i trochę pojechane zdjęcie
8. Tam! Tam! Widzę lotnisko!
9. No i na koniec ilustracja z bajki: Mój Mąż i Pan Pilot, nic więcej nie trzeba ;)
Robteek:
Fajne fotki a pojechana 7 jest bardzo oryginalna i mi się podoba.
BNOVY:
Ładne zdjęcia, mam tyko jedno zastrzeżenie-śmigiełka się nie kręcą :P ;)
Spad:
Właśnie, Baśka - śmigła nie rozmazane i nad panoramowaniem musisz jeszcze popracować :D
Fajne fotki, super miejsce :)
Baska:
--- Cytuj ---Właśnie, Baśka - śmigła nie rozmazane i nad panoramowaniem musisz jeszcze popracować
--- Koniec cytatu ---
No tak, wiedzialam ze beda takie zarzuty ;) szczegolnie w 8 przydaloby sie panoramowanie, ale koledzy cos utkneli na sznurkach i nie moga sie wyplatac, moze dlatego ten pierwszy pilot ma taka skwaszona mine?
--- Cytuj ---Fajne fotki, super miejsce
--- Koniec cytatu ---
Swietne muzeum, polecam goraco. Super pomysl ze zdecydowali sie na manekiny ktore jakos tak ozywiaja te martwe samoloty. Bardzo mi sie tez podobalo ze w pierwszym hangarze do kazdego samolotu byl film z czasow w ktorych ten samolot latal. Swietna sprawa stac przy takim starociu i slyszec warkot jego silnika i widziec proby latania na tych sznurkach i plotnie :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej