ZDJĘCIA INNE > Krajobraz
Chatka
krispol:
bajecznie...posiedział bym sobie na tej polance,tylko żeby nikt nie przeszkadzał...
Amon:
A tak z ciekawostek technicznych - 2 zarwane wieczory, łącznie ok. 3 godziny czekania i około 40-50 klatek zrobionych. A to dlatego, coby woda była jak najbardziej spokojna. Parę minut wcześniej i nieco później woda nie dawała już takiego równego odbicia. Na wschodzie byłoby pewnie spokojniej z wodą, ale słońce za górą.
Ciężka sprawa te krajobrazy :).
deoc:
--- Cytat: Amon w Maj 04, 2011, 07:30:46 pm ---A tak z ciekawostek technicznych - 2 zarwane wieczory, łącznie ok. 3 godziny czekania i około 40-50 klatek zrobionych. A to dlatego, coby woda była jak najbardziej spokojna. Parę minut wcześniej i nieco później woda nie dawała już takiego równego odbicia. Na wschodzie byłoby pewnie spokojniej z wodą, ale słońce za górą.
--- Koniec cytatu ---
nie nawilza mnie ta fota w ogole... ot taki pstryk - i nie nazwylabym go "harbowym" bo chyba obrazasz kol. harba
kichu:
--- Cytat: Amon w Maj 04, 2011, 07:30:46 pm ---A tak z ciekawostek technicznych - 2 zarwane wieczory, łącznie ok. 3 godziny czekania i około 40-50 klatek zrobionych. A to dlatego, coby woda była jak najbardziej spokojna. Parę minut wcześniej i nieco później woda nie dawała już takiego równego odbicia. Na wschodzie byłoby pewnie spokojniej z wodą, ale słońce za górą. Ciężka sprawa te krajobrazy :).
--- Koniec cytatu ---
Amon, poczekaj az zaczniesz focic przyrode :) Tam bywa jeszcze gorzej :)
Amon:
--- Cytat: deoc w Maj 04, 2011, 09:00:30 pm ---
--- Cytat: Amon w Maj 04, 2011, 07:30:46 pm ---A tak z ciekawostek technicznych - 2 zarwane wieczory, łącznie ok. 3 godziny czekania i około 40-50 klatek zrobionych. A to dlatego, coby woda była jak najbardziej spokojna. Parę minut wcześniej i nieco później woda nie dawała już takiego równego odbicia. Na wschodzie byłoby pewnie spokojniej z wodą, ale słońce za górą.
--- Koniec cytatu ---
nie nawilza mnie ta fota w ogole... ot taki pstryk - i nie nazwylabym go "harbowym" bo chyba obrazasz kol. harba
--- Koniec cytatu ---
deoc, "harbowy" to w sensie zarzucenia 1 zdjęcia w 1 temacie... urażać nikogo nie miałem/mam zamiaru.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej