LANS > Lans

Once again "Hesja"

<< < (2/5) > >>

Pawel:
Gratuluję :)

hesja:
powiem Wam szczerze bez cienia sciemy
kiedys mnie to bardzo krecilo:
woooow - POTW na UKAR
ale teraz zdaje sie ze po prostu jako Polacy jestesmy "atrakcyjni" dla nich i za kazdym razem - jeb POTW

owszem to mile jest i bardzo dziekuje valdi ze przylookales ale... nie traktujmy POTW na UKAR jako szczegolne osiagniecie :)

Za to u nas mozemy zrobic ZD (zdjecie tygodnia) i jak u nas bedzie jakas fota wybrana to bedzie szacun :)

ktos sie musi tym zajac....

Rzepka:
Graty! A pomysł na zdjęcie tygodnia bdb ;)

BNOVY:
Powiem tak- nie jeden dałby się za POTW pociachać :P jestem pewien. A że niektóre fotki wybrane na POTW wcale nie są jakieś szczególne, to druga sprawa ;) Czasem po prostu wybierają, nie ze względu na walory "fotograficzne", ale na to jaki samolot jest na zdjęciu. Dla nich MiGi, Suki i inne tego rodzaju atrakcje to po prostu egzotyka :) To takie moje przemyślenia :P ;D

ŚWIETNY POMYSŁ!!! ze zdjęciem tygodnia, u nas :) Mogłoby to nawet wyglądać podobnie do tego co jest na UKAR, ale poziomem byśmy ich przebili ;D Jestem na TAKKK :D

kichu:
Pogratulowac kolejnego POTW do kolekcji - zawsze cieszy :)

W kwestii tego co pisze BNOVY to my jako Polacy mamy fotolotniczo o tyle fajnie, ze i na wyciagniecie reki mamy lotnictwo zachodnie, ale tez i sporo zelastwa zza wschodu. Natomiast dla chlopakow na Zachodzie
to co u nas jest norma, dla nich jest egzotyka, za ktora daliby sie pewnie i pociac. Widac to tez chociazby po frekwencji w roznych watkach na UKAR.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej