LANS > AIR-ACTION

EPMM 20-21.04.2011

<< < (12/17) > >>

volt:

--- Cytat: deoc w Kwiecień 22, 2011, 11:17:28 pm ---46. to juz teraz widze ze geriawity ze statywów foca... :P
rozumiem, ze Redak  w ciązy ;) to ze statywu

--- Koniec cytatu ---

Ja tylko i wyłącznie z rąsi :P Jeszcze jestem w stanie ;D
kichowi się fajnie dresy lampasy rozbłysły od flesza :D

kichu:

--- Cytat: volt w Kwiecień 22, 2011, 11:19:29 pm ---kichowi się fajnie dresy lampasy rozbłysły od flesza :D

--- Koniec cytatu ---

w koncu sam mi zamawiales :)

deoc:

--- Cytat: volt w Kwiecień 22, 2011, 11:19:29 pm ---
--- Cytat: deoc w Kwiecień 22, 2011, 11:17:28 pm ---46. to juz teraz widze ze geriawity ze statywów foca... :P
rozumiem, ze Redak  w ciązy ;) to ze statywu

--- Koniec cytatu ---

Ja tylko i wyłącznie z rąsi :P Jeszcze jestem w stanie ;D
kichowi się fajnie dresy lampasy rozbłysły od flesza :D

--- Koniec cytatu ---

kichu znany z tego, ze jak tylko wyprzedaz jakas to  kupuje odblaskowe gadzety ;)  8) (no offence kich):P

kichu:

--- Cytat: deoc w Kwiecień 22, 2011, 11:21:07 pm ---kichu znany z tego, ze jak tylko wyprzedaz jakas to  kupuje odblaskowe gadzety ;)  8) (no offence kich):P

--- Koniec cytatu ---

no wlasnie dowcip polega, ze te ciucy mi Tadziu zamawial... a teraz zapytaj Tadzia, kiedy ostatnio kupowal cos na wyprzedazy :)

deoc:

--- Cytat: kichu w Kwiecień 22, 2011, 11:23:16 pm ---
--- Cytat: deoc w Kwiecień 22, 2011, 11:21:07 pm ---kichu znany z tego, ze jak tylko wyprzedaz jakas to  kupuje odblaskowe gadzety ;)  8) (no offence kich):P

--- Koniec cytatu ---

no wlasnie dowcip polega, ze te ciucy mi Tadziu zamawial... a teraz zapytaj Tadzia, kiedy ostatnio kupowal cos na wyprzedazy :)

--- Koniec cytatu ---

no był na licytacji jakiś market sportowy - to TadeX kupił :P a że z zatowarowaniem...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej