LANS > AIR-ACTION
EPMM 20-21.04.2011
volt:
--- Cytat: deoc w Kwiecień 22, 2011, 11:17:28 pm ---46. to juz teraz widze ze geriawity ze statywów foca... :P
rozumiem, ze Redak w ciązy ;) to ze statywu
--- Koniec cytatu ---
Ja tylko i wyłącznie z rąsi :P Jeszcze jestem w stanie ;D
kichowi się fajnie dresy lampasy rozbłysły od flesza :D
kichu:
--- Cytat: volt w Kwiecień 22, 2011, 11:19:29 pm ---kichowi się fajnie dresy lampasy rozbłysły od flesza :D
--- Koniec cytatu ---
w koncu sam mi zamawiales :)
deoc:
--- Cytat: volt w Kwiecień 22, 2011, 11:19:29 pm ---
--- Cytat: deoc w Kwiecień 22, 2011, 11:17:28 pm ---46. to juz teraz widze ze geriawity ze statywów foca... :P
rozumiem, ze Redak w ciązy ;) to ze statywu
--- Koniec cytatu ---
Ja tylko i wyłącznie z rąsi :P Jeszcze jestem w stanie ;D
kichowi się fajnie dresy lampasy rozbłysły od flesza :D
--- Koniec cytatu ---
kichu znany z tego, ze jak tylko wyprzedaz jakas to kupuje odblaskowe gadzety ;) 8) (no offence kich):P
kichu:
--- Cytat: deoc w Kwiecień 22, 2011, 11:21:07 pm ---kichu znany z tego, ze jak tylko wyprzedaz jakas to kupuje odblaskowe gadzety ;) 8) (no offence kich):P
--- Koniec cytatu ---
no wlasnie dowcip polega, ze te ciucy mi Tadziu zamawial... a teraz zapytaj Tadzia, kiedy ostatnio kupowal cos na wyprzedazy :)
deoc:
--- Cytat: kichu w Kwiecień 22, 2011, 11:23:16 pm ---
--- Cytat: deoc w Kwiecień 22, 2011, 11:21:07 pm ---kichu znany z tego, ze jak tylko wyprzedaz jakas to kupuje odblaskowe gadzety ;) 8) (no offence kich):P
--- Koniec cytatu ---
no wlasnie dowcip polega, ze te ciucy mi Tadziu zamawial... a teraz zapytaj Tadzia, kiedy ostatnio kupowal cos na wyprzedazy :)
--- Koniec cytatu ---
no był na licytacji jakiś market sportowy - to TadeX kupił :P a że z zatowarowaniem...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej