ZDJĘCIA LOTNICZE > Wysłane do RA
Amon - dogrywka 04.2011
Amon:
To i moje arcydzieła kwietniowe :)
1.
2.
3.
4.
5.
volt:
Kurczę Amoniak, jak uzyskałeś taki fajny efekt na 1? Coś podobnego do mariorzowej 1-ki... Też tak kce :<
Amon:
Nie wiem czy to fajne hehe :). I czy to podobne do mariorza... ale w każdym razie to głównie poziomy (dopasowanie 5 suwaczków w poziomach) + trochę wyciąganie z cieni (shadows/highlights) + ostrzenie. To chyba kwestia materiału w rawie, że tak wyszło, bo nie używałem żadnych filtrów.
volt:
--- Cytat: Amon w Kwiecień 18, 2011, 10:31:55 pm ---Nie wiem czy to fajne hehe :). I czy to podobne do mariorza... ale w każdym razie to głównie poziomy (dopasowanie 5 suwaczków w poziomach) + trochę wyciąganie z cieni (shadows/highlights) + ostrzenie. To chyba kwestia materiału w rawie, że tak wyszło, bo nie używałem żadnych filtrów.
--- Koniec cytatu ---
Pokombinuję w wolnej chwili :)
Bardzo mi się taki efekt podoba.
kichu:
Tutaj pieknie swiatlo robi... bo pierwszy plan dostal swiatelka wlasnie, a tlo jest ciemniejsze i ladnie wychodzi. Reszta to kwestia podrasowania obrobka, ale bez dobrego materialu na wejsciu tego nie bedzie.
Dla mnie calosc zdecydowanie na plus, przemyslane od a do z :) Tonacja Amoniakowa :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej