IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2011
AirPower 2011 Zeltweg (Austria) [01-02.07.2011]
FMS:
Na głównej stronie Airpower jest krótki filmik z tegorocznej edycji - fajnie zmontowany z energetyczną muzą :) Strasznie mi się podoba, więc wrzucam linka :) Odpala się od razu przy uruchomieniu stronki
http://www.airpower.gv.at/
MarS:
Ja wczoraj padłem, a dziś praca, praca, praca .... więc dopiero teraz
Wielkie dzięki wszystkim bez wyjątku za wyborowe towarzystwo, tego mi było trzeba, bo mimo ze zmachany i niedospany to mózg odparował :) a to jest dla mnie bezcenne bo teraz dwa miechy intensywnej pracy i stresu .... chyba nawet do Giżycka nie uda mi się pojechać :( a biorąc rozmach imprezy to już żałuję ....
Tadziu, wielkie dzięki za transport i pomoc "pamięciową" :)
--- Cytat: hesja w Lipiec 04, 2011, 12:53:04 am ---no to hesjowóz po odcinku specjalnym (widze Dyziu ze dales rade z pociagiem?) oprozniony :)
--- Koniec cytatu ---
Widzę ze nie dałem rady :( ... myślałem ze odcinek specjalny to był w sobotę wieczorem .... ale to nic, będę na Playstation trenował dalej, i kiedyś ponownie usiądę za sterami Hondy ....
hesja:
MarSiu - dales rade w pracy na Accord :) :P
Rzepka:
--- Cytat: volt w Lipiec 04, 2011, 10:04:28 am ---Fajnie, że się wszyscy znaleźliśmy i fociliśmy razem :)
--- Koniec cytatu ---
Czy ja wiem? :P
volt:
Rzepka, byś zabłysnął jakimś nieszablonowym zagraniem w postaci biegania nago po pasie, to byśmy Cię zgarnęli ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej