IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2011
AirPower 2011 Zeltweg (Austria) [01-02.07.2011]
MarS:
--- Cytat: volt w Styczeń 11, 2011, 12:15:51 am ---
--- Cytat: BNOVY w Styczeń 10, 2011, 09:34:59 pm ---Ja jeszcze patrouile suisse nie widziałem, czytałem, że jakoś specjalnie nie latają, ale mimo to chciałbym ich zobaczyć ze względu na- 1. F5, 2. Końcowe rozejście z flarami ;)
--- Koniec cytatu ---
Szczególnie, jeśli okroją Ci występ, jak na ILA ;D
--- Koniec cytatu ---
Dlatego na nich to trzeba pojechać do Axalp, u siebie w "domu" są najlepsi
volt:
--- Cytat: MarS w Styczeń 11, 2011, 01:51:22 am ---
--- Cytat: volt w Styczeń 11, 2011, 12:15:51 am ---
--- Cytat: BNOVY w Styczeń 10, 2011, 09:34:59 pm ---Ja jeszcze patrouile suisse nie widziałem, czytałem, że jakoś specjalnie nie latają, ale mimo to chciałbym ich zobaczyć ze względu na- 1. F5, 2. Końcowe rozejście z flarami ;)
--- Koniec cytatu ---
Szczególnie, jeśli okroją Ci występ, jak na ILA ;D
--- Koniec cytatu ---
Dlatego na nich to trzeba pojechać do Axalp, u siebie w "domu" są najlepsi
--- Koniec cytatu ---
Na ILA mieli podobno oddzielnie przygotowany specjalny pokaz, który i tak trzeba było okroić ze względu na pogodę. No nie zachwycili chłopaki :P
MarS:
Na ILA to była największa kupa w ich wydaniu to fakt, ale nie oszukujmy się ... generalnie ILA to w całości jest kupa, począwszy od zwiększonych względów bezpieczeństwa spowodowanych jak by nie było ruchem pasażerskim realizowanym podczas pokazów [ile razy pokaz był skracany, lub przesuwany tak daleko że ledwo samolot/helikopter było widać po jakiś Air Berlin właśnie lądował/startował] Drugim aspektem jest bliskośc miasta co dodatkowo powoduje "zakazy", w dodatku mieszkańcy strasznie się o hałas burzyli ... tak więc imho dla mnie to na ILA nikt sie nie pokazał w pełni, nawet atrakcje jak Me 262 to latał gdzieś w kosmosie ... do tego jak jeszcze padła pogoda to już nie było o czym gadać.
ILA dla mnie jest jedną z najgorszych imprez, fakt że trzeba wziąść poprawkę na moja opinię, bo mnie pod względem foto niezbyt interesuje statyka, i prawie wcale samoloty pasażerskie, choć A-380 fociłem ale jako jedynego. Generalnie jeśli na ILA pojadę to tylko dlatego ze mam blisko i ze odwiedzę przy okazji brata w Berlinie. Choć jest dość głośno mówione ze w 2012 ILA nie będzie w Berlinie ...
kichu:
akredytacje spotterskie juz sa dostepne
One-day spotter package (Fri, 01 07 11): euro 60.-
One-day spotter package (Sat, 02 07 11): euro 60.-
Two-day spotter package (Fri, 01 07 – Sat, 02 07): euro 90.-
Five-day spotter package (Wed, 29 06 – Son, 02 07): euro 180.-
trzeba wypełnić wniosek i wysłać kasę: http://www.airpower.gv.at/spotter/spotter-package/
dla mniej wprawnych językowo: http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=de&u=http://www.airpower09.at/&ei=kaVaTbfJN4ar8APCsaXVDw&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=6&ved=0CGIQ7gEwBQ&prev=/search%3Fq%3Dairpower%2B2011%26hl%3Dpl%26prmd%3Divnsfd
BNOVY:
Zapowiada się egzotyka w postaci Saudi Hawks'ów 8)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej