Na ILA to była największa kupa w ich wydaniu to fakt, ale nie oszukujmy się ... generalnie ILA to w całości jest kupa, począwszy od zwiększonych względów bezpieczeństwa spowodowanych jak by nie było ruchem pasażerskim realizowanym podczas pokazów [ile razy pokaz był skracany, lub przesuwany tak daleko że ledwo samolot/helikopter było widać po jakiś Air Berlin właśnie lądował/startował] Drugim aspektem jest bliskośc miasta co dodatkowo powoduje "zakazy", w dodatku mieszkańcy strasznie się o hałas burzyli ... tak więc imho dla mnie to na ILA nikt sie nie pokazał w pełni, nawet atrakcje jak Me 262 to latał gdzieś w kosmosie ... do tego jak jeszcze padła pogoda to już nie było o czym gadać.
ILA dla mnie jest jedną z najgorszych imprez, fakt że trzeba wziąść poprawkę na moja opinię, bo mnie pod względem foto niezbyt interesuje statyka, i prawie wcale samoloty pasażerskie, choć A-380 fociłem ale jako jedynego. Generalnie jeśli na ILA pojadę to tylko dlatego ze mam blisko i ze odwiedzę przy okazji brata w Berlinie. Choć jest dość głośno mówione ze w 2012 ILA nie będzie w Berlinie ...