IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2011
Imprezy lotnicze 2011 - Luźne dyskusje
Eskimos:
--- Cytat: golden w Kwiecień 26, 2011, 11:44:54 am ---
--- Cytat: Eskimos w Kwiecień 26, 2011, 09:28:32 am ---Holendrzy że swoim AH-64 demo potwierdzili przylot do Roskilde, jak jeszcze A-10 się zjawi to będę miał ciężki wybór, Radom czy Dania
--- Koniec cytatu ---
ja to bym chyba nie miał ciężkiego wyboru i wybrałbym Danię zawsze to coś innego a Radom to większość z Nas będzie miała .......
tyle tylko że w Radomiu można się dodatkowo nieźle zintegrować ;D
pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Oprócz AH64 i A10 to reszta dla mnie nic nowego, saabow mam dosc, f16 też lata u mnie, większość smigiel jaka ma być to ze Szwecji i Norwegii, tylko te dwa mnie interesują zwłaszcza A10 o ile go potwierdza, w Radomiu znów Migi których nie mam no i nie musiałbym siedzieć sam ;) Może tak Radom piątek i sobota a w niedzielę Roskilde? Muszę wieczorem sprawdzić czy dałbym radę się wyrobić
kichu:
technicznie moze bys i dal, pytanie czy bedziesz w stanie :D :D :D
Eskimos:
Bardziej martwi mnie to technicznie, może nie być wieczorem samolotu do Kopenhagi, przeżyłem tydzień z wami w Axalp to dwa dni też dam radę :D
Eskimos:
Bezsens, czasowo sie nie wyrobie, ostatni samolot w sobote jest o 18, z drugiej strony kusi ten AH-64, ogladalem film z Luchtmachtdagen i nawet, nawet to wyglada niezle. Pytanie brzmi, co SPFL robilo w 2010 na Luchtmachtdagen bo nie ma nigdzie zdjec Apache ? ???
hesja:
pewnie to samo co na RIAT - dlugie czasy zabily ostrosc i... ni ma :)
mnie ten pokaz nie porwał powiem szczerze
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej