IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2011
Imprezy lotnicze 2011 - Luźne dyskusje
kifcio:
--- Cytat: PC w Czerwiec 19, 2011, 10:36:41 am ---Hejka
Wczoraj na pokazach w Płocku, komentator mówił coś o pikniku za 3 tygodnie w Krakowie, nie pamiętam tylko nazwy lotniska. Wiecie coś juz o tej imprezie? Czy sie pomylił i chodziło o inną imprezę...
--- Koniec cytatu ---
wujek google nie pomógł :o - Lotnisko Pobiednik Wielki
Tomaszek:
Wygląda na to, że Debrecen Air Fest został odwołany. Źródło: http://airshowinfo.hu/repulonapok2010.html#
Pozdrawiam
kwinto:
właśnie otrzymałem info o odwoałniu lotów Miga 29, i wycofaniu się Żelaznych z pikniku w Świdwinie.
może ktoś potwerdzić lub zaprzeczyć?
miałem jechać a w tej sytauacji musze znaleźć inne zajęcie na sobote
nurek:
--- Cytat: kwinto w Czerwiec 30, 2011, 12:29:59 pm ---właśnie otrzymałem info o odwoałniu lotów Miga 29, i wycofaniu się Żelaznych z pikniku w Świdwinie.
może ktoś potwerdzić lub zaprzeczyć?
miałem jechać a w tej sytauacji musze znaleźć inne zajęcie na sobote
--- Koniec cytatu ---
jest dyskusja na forum bazy w krzesinach. Co gorsza Żelaźni nie dostali pozwolenia na latanie w Świdwinie. Trochę to dziwne że najpierw jest zgoda na treningi i latanie a później ten sam decydent zabija wszystko jednym podpisem.
Wystarczy zobaczyć jak wygląda to w Czechach lub Słowacji jak podchodzą do tematu. W ogóle mam wrażenie spotęgowane wczorajszym kabaretem jarka i Antka, że Czesi i Słowacy są normalniejszą nacją od nas.
Spad:
--- Cytat: nurek w Czerwiec 30, 2011, 12:45:38 pm ---W ogóle mam wrażenie spotęgowane wczorajszym kabaretem jarka i Antka, że Czesi i Słowacy są normalniejszą nacją od nas.
--- Koniec cytatu ---
Tak, to oni odwołali piknik w muzlocie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej