IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2011
Imprezy lotnicze 2011 - Luźne dyskusje
Rzepka:
Bielsko raczej napewno zrobi a i pas betonowy może będzie :) szkoda tylko że z roku na rok coraz marniej w Bielsku :(
ziaro:
--- Cytat: Rzepka w Listopad 26, 2010, 01:01:11 am ---Bielsko raczej napewno zrobi a i pas betonowy może będzie :) szkoda tylko że z roku na rok coraz marniej w Bielsku :(
--- Koniec cytatu ---
u la la beton w bielsku :) no o może być fajnie, byle pogoda dopisała bowiem ostatnio z nią bardzo źle.
jak będzie beton to trzeba będzie się przelecieć nawet dam te 50 zeta za lądowanie :)
Rzepka:
Nie zapominaj że mieszkamy w Polsce i "będzie" to będzie heh ale kiedy to nie wiadomo >:( Podobno przetarg miał być do końca października jacyś geodeci też się pojawili więc może coś, gdzieś, kiedyś...:) Dobra koniec OT :]
darcze:
Dzięki młody!!! Szkoda że wcześniej nie udało Ci się ujawnić imprez, bo już urlop w pracy mam ustalony. No ale jakoś sobie poradzę. Mam taką nadzieją :P
pinokio:
Może dwie - trzy imprezy bym z Wami zaliczył, oczywiście jak mnie zabierzecie ze sobą ;)
Ale na obecną chwilę w grę wchodzą jedynie krajowe wypady :(
Tak na marginesie, jak Tadziu zbierasz zamówienia, odłóż dla mnie coś , żebym wiedział, że to samolot, a nie mucha na tle nieba :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej