ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo cywilne
Spotting we Frankfurcie
pawi:
Witam,
ostatnio byłem we Frankfurcie (w zasadzie to nadal tu jestem) i podjechałem na lotnisko:)
1) Emirates SkyCargo B747
2) Emirates B777
3) jw plus Lufthansa Cargo
4) SunExpress w bardzo ciekawym malowaniu Istambul
Pozdrawiam
Pawi
Amon:
Spottersko może i jest dobrze.
Jednak pomimo tego, że są zdjęcia spotterskie, które mi się podobają, to tutaj już o wiele za ciasne kadrowanie jak na mój gust. To jest niestety coś czego w spotterskich zdjęciach nie mogę przełknąć. Z tych poniżej jeszcze 3 bym przełknął, chociaż ostrości tam mało.
Może masz coś mniej "od brzegu do brzegu"?
pawi:
--- Cytat: Amon w Kwiecień 08, 2011, 07:12:30 am ---Spottersko może i jest dobrze.
Jednak pomimo tego, że są zdjęcia spotterskie, które mi się podobają, to tutaj już o wiele za ciasne kadrowanie jak na mój gust. To jest niestety coś czego w spotterskich zdjęciach nie mogę przełknąć. Z tych poniżej jeszcze 3 bym przełknął, chociaż ostrości tam mało.
Może masz coś mniej "od brzegu do brzegu"?
--- Koniec cytatu ---
Myślę, że coś mam - jeśli chodzi o jakość to wiem, że odbiegam - nadmienię tylko, że nie znam jeszcze tego aparatu (moja pierwsza lustrzanka) - to akurat jego pierwsze w życiu zdjęcia.
Wszelka krytyka mile widziana:)
Dyziek:
Pewnie zauważałeś że 99% nas lekko mówią olewa spotterkę i pasażery ale...jak ju focisz to szukaj innych kadrów a nie klasyki 3mm-samolot-3mm :)
W całym secie deczko brakuje ostrości, ale wyróżnię 3 - najfajniejsza z zestawu.
valdi:
Za kolegami, za ciasno i za centralnie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej