O rany Amon, chodź by takich, jak nakłonić murzyna by wziął węża w usta No i colę przywiozę
Cytat: Robteek w Kwiecień 08, 2011, 09:51:57 pmO rany Amon, chodź by takich, jak nakłonić murzyna by wziął węża w usta No i colę przywiozęhehe... to zabieram się z Tobą po drodze zdradzę Ci tajemnice co to trzeba zrobić żeby pilot łapkę pokazał
Volt, jak Amon zaprosi to miejscówka się znajdzie.To weźcie i mnie, smaczy mnie od jakiegoś czasu na Colę
O rany Amon, chodź by takich, jak nakłonić murzyna by wziął węża w usta
Cytat: Robteek w Kwiecień 08, 2011, 09:51:57 pmO rany Amon, chodź by takich, jak nakłonić murzyna by wziął węża w usta Przy takich fotach ja kompletnie nie ingeruję w ludzi. Nie nakłaniałem tego pana do niczego . Full zaskoczenie - pan się bawił wężykami, po chwili wziął jednego w usta na krótki moment - zdążyłem 2 kadry strzelić. Najfajniejsze efekty są na najmniejszych ogniskowych 10-30mm, dlatego często trzeba włożyć obiektyw prawie w oko fotografowanej osoby - ale się opłaci . Dzięki Amon za informację.Młody, Volt w tej sytuacji już wiem, że pozostaje nam spotkanie pod płotem np. EPWA.Proponuję od strony Palucha bo tam intymnie jest. Wąż akurat z makro 105mm robiony, bo akurat taki był założony. W takiej fotografii nie ma czasu na zmiany obiektywu (na ogół noszę 2 puszki z 10-20mm i 24-70mm) i w zasadzie nie ma mowy o powtórkach.
Dzięki Amon za informację.Młody, Volt w tej sytuacji już wiem, że pozostaje nam spotkanie pod płotem np. EPWA.Proponuję od strony Palucha bo tam intymnie jest.