HANGAR PARTY > Hangar Party
JAK MIJA DZIEŃ - pogaduchy
Way:
Mam na dvd :D
Helmut:
--- Cytat: Robteek w Kwiecień 05, 2011, 03:35:16 pm ---No właśnie tak sobie siedzę i dumam. Co prawda kosiarkę mam też jakąś tanią i to chodzi już trzeci sezon bez awarii.
No ale chyba jednak pomyśle o wersji markowej.
Przypomniałem sobie historię z wyrzynarką z przed 4 lat. A tam takie na kilka wycięć w płytach, pomyślałem i kupiłem chinola za 60 zł.
Och kurcze jak ja potem kur.......... rzucałem w eter. Chodzić, chodziła tylko co z tego jak nożyki przy mocniejszym dociśnięciu
wylatywały z uchwytu. A skończyło się to tak, że pojechałem do LM-a i zwróciłem.
Mariorz a miałeś okazję potraktować trawnik takim wertykulatore.?.
Mocno to rujnuje trawę ?
--- Koniec cytatu ---
Kupiłem w Castoramie w tamtym roku produkcji macalister. Oralem już kilka razy i daje rade. Najpierw wyrywasz stara sucha trawę a potem sprezynujesz w celu napowietrzenia. Bez żadnej dosiewki odbija elegancko i gęsta jest.
Z innej beczki.
Coraz głębiej przeglądam foruma i tak sobie myślę że się chyba tak minimum z rok pospieszylem z wysyłką aplikacji hmmm. No nic przynajmniej mam świadomość tych max 5 % :-D
kichu:
Wiem, ze o polityce generalnie nie wypada. Ale jak ktoś nie widział to poniżej obecny Minister Obrony Narodowej in action
https://www.facebook.com/878698422240574/videos/907420612701688/?__mref=message_bubble
Dulmen:
OJP!!
Hornet:
On tak na poważnie ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej