HANGAR PARTY > Hangar Party

JAK MIJA DZIEŃ - pogaduchy

<< < (33/351) > >>

volt:
A mnie się tydzień zaczął miłym akcentem w postaci złapania kapcia w drodze na uczelnię :D

deoc:

--- Cytat: volt w Maj 16, 2011, 02:16:42 pm ---A mnie się tydzień zaczął miłym akcentem w postaci złapania kapcia w drodze na uczelnię :D

--- Koniec cytatu ---

ale w Twojej wypowiedzi jest jeszcze jedna fajna rzecz...
"na uczelnie..." :)

volt:

--- Cytat: deoc w Maj 16, 2011, 02:24:27 pm ---
--- Cytat: volt w Maj 16, 2011, 02:16:42 pm ---A mnie się tydzień zaczął miłym akcentem w postaci złapania kapcia w drodze na uczelnię :D

--- Koniec cytatu ---

ale w Twojej wypowiedzi jest jeszcze jedna fajna rzecz...

--- Koniec cytatu ---

2 tygodnie zostały + tydzień sesji i potem mam fajrant...:P

Baska:

--- Cytuj ---ale w Twojej wypowiedzi jest jeszcze jedna fajna rzecz...
--- Koniec cytatu ---

oj to jeszcze o niczym nie świadczy. mam wiec zagadkę.

ja też mówię że idę na uczelnię, choć na szczęście zapomniałam już co to sesja, nie jestem pracownikiem (nikt nie podpisał ze mną umowy, nie mogę odkładać sobie ZUS i nie mam określonej dni urlopu), ani nie mam już praw przysługujących studentom (np. zniżki 50% na komunikację i 3 miesięcy wakacji), uczę moich biednych studentów, ale posiadam też swój indeks do którego różne profesory wpisują oceny, posiadam legitymację studencką ale nikt jej nie respektuje więc można ją wyrzucić do kosza.

kto zgadnie kim jest żona Nurka? podpowiedz: wbrew pozorem nie jest łosiem (a może raczej klempą)

czachus:
Doktorantem?  :D
A ja dziś usnąłem w autobusie w drodze z Grochoowa  :P na Woolę  :P
Jeżdżę autobusem, gdyż/ponieważ to mój prywatny protest na ceny benzyny  :o i koszt parkowania  :P
Dziś pogoda była niepewna, bo myślałem, że pojadę motopierdziochem (przynajmniej nie trzeba za parkowanie bulić).
Ale do rzeczy-mam niepełnosprawnego sąsiada-umysłowo. Kolo włącza często rano Wilki i "Baśka miała fajny biust"....Już mu się płyta chyba zdarła. Niech sobie słucha, ale nie o 4:48 w poniedziałek  :'(
Policja i Straż miejska rozkłada ręce, bo koleś ma "żółte papiery i okrągły dowód osobisty".
Tak więc poniedziałek rozpoczęty od walenia pięścią w ścianę...........

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej