ZDJĘCIA INNE > Przyroda
Idzie wiosna- czas na ptaszki
kaczy:
Oj sporo mamy z Idą zimowych kadrów z dokarmiania kaczek (z kilku sezonów) :) Jak odgrzebiemy coś wartego pokazania na forum to wrzucim (ale jakość na kolana nie powala, bo w tamtych czasach nie mieliśmy jeszcze lustrzanki). W każdym razie - kaczki to mój bardzo lubiany temat (nie tylko z racji nicka/nazwiska) :)
valdi:
Fajne kadry, fajne kolorki, podobać się!
hlynur:
Kaczy sorry za osobistą wycieczkę, ale zauważyłem że bardzo często używasz zwrotów:
- my z Ida
- mamy z Idą
- ja i Ida...........
Ida jest ubezwłasnowolniona?
My doskonale wiemy że wasze hormony operują na wspólnej orbicie, nie musisz się obawiać o nas.
Piszę to, bo nie wiem często czy Ty wypowiadasz się w swoim imieniu, Idy czy wspólnym.
Sila, sorry że w twoim wątku piszę do kaczego. Ale temat zdjęć mnie natchnął.
Kadry i momenty jakie przedstawiłaś są świetne.
ida:
--- Cytat: hlynur w Marzec 10, 2011, 08:18:47 pm ---Kaczy sorry za osobistą wycieczkę, ale (...)
--- Koniec cytatu ---
To się wzięło z tego, że fotografia to nasza wspólna pasja, a większość rzeczy z tą dziedziną związanych robimy po prostu razem... stąd wypowiada się on często "za dwoje". Nie wiem, czy to razi, bo się po prostu nie często w związkach zdarza (?), czy że głupio brzmi.
Ja też często używam takich sformułowań w życiu codziennym, choć nie widać tego na forum... bo "parzy mnie" klawiatura jak mam skorzystać z komunikatora internetowego i z forami mam (póki co) bardzo podobnie - stąd głównie czytam (choć jestem na bieźaco), a wypowiada się Krzysztof. Jeśli to aż tak razi... to przepraszamy :P
--- Cytat: sila w Marzec 10, 2011, 06:31:25 pm ---Niby takie pospolite ale ile śmiechu z nich miałam ;D
--- Koniec cytatu ---
Kaczki ZAWSZE są zwałowe ;D
hlynur:
Spoko, może pisać jak chce.
Wygląda to czasem dość zabawnie. Ida siedzi z wałkiem i dyktuje co ma być napisane.
Pozdrawiam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej