FOTO-TECHNIKA > Technika i sprzęt fotograficzny

70-200 VRII i TC 2.0 III

<< < (21/21)

Pawel92:
Witam,

Po przeczytaniu tego i jeszcze kilku innych wątków na temat "N70-200 + TC20III" i straciwszy nadzieje na pojawienie się w tym stuleciu odświeżonego N80-400 zainwestowałem w TC20.
Efekt jest taki:

W sumie jestem zadowolony, choć apetyt na jakiś N400 lub N500 dalej pozostał  ;)
Dziękuję za pomoc w decyzji zakupu.

Więcej zdjęć tutaj: http://lech.zenfolio.com/p50443961

Silvver:
Przymierzam się własnie do zakupu tego zestawu i mam pytanko. Wiecie może coś na temat rozrzutu jakościowego takiego zestawu ? Czy przy tej cenie dalej można się władować w kiepski egzemplarz ?
Przy zakupie osobistym w sklepie na ogół maja jeden egzemplarz i ciężko porównać. Z kolei zakup w sklepie internetowym to już strzał w ślepo. Chociaż teoretycznie mam 10 dni na odesłanie. Co polecacie ?

kichu:
kupic w zaufanym sklepie, odbierasz, przestrzeliwujesz, jak cos nie pasuje odsylasz

ew sklep, ktory pozwala przetestowac przed odbiorem osobistym

teoretycznie mi sie nigdy jeszcze wadliwe szklo nie trafilo (czy to tanie czy drogie), ale nie mozna takiej opcji wykluczyc

hesja:
no to juz Ci nie zaproponuje zakupow u mnie :)
jak masz odsylac za chwile hihi

a tak serio to naprawde rzadkoscia jest wadliwe szklo a z tego przedzialu cenowego to juz w ogole
Czesciej wychodzily braki w umiejetnosciach niz wady sprzetu

Silvver:
Ok, sprzęt kupiony  ;D
Zadowolenie pełne - zostaje czekać na Radom.

Może nie będę nowego tematu zakładał tylko tutaj zapytam odnośnie plecaka.
Z obecnego jestem zadowolony (Fastpack 250) lecz niestety zestaw z tego tematu wraz z body nie wejdzie bez rozpinania. Mierzyłem i całkowita długość zestawu to 33cm. Szukam,szukam i nie moge znaleźć plecaka dwukomorowego (ważne) na to cacko.  Może ktoś z posiadaczy zestawu pochwali się w czym go nosi ? Jedyne co znalazlem to  Lens Trekker 600 ale to raczej na większe lufy  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej