IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2011

Mazury Airshow 2011 [06-07.08.2011]

<< < (12/18) > >>

PC:
Dzięki. Dokładnie tak wczoraj zrobiłem - z 90 pensjonatów tylko w dwóch były wolne pokoje / no w trzech, ale 175zł z osobę to trochę przesada :) /
takze mam juz pokoik, co prawda 20km od Giżycka ale to pare minut samochodem. Martwi mnie tylko pogoda w weekend...

kifcio:

--- Cytat: PC w Sierpień 01, 2011, 10:50:49 pm ---Dzięki. Dokładnie tak wczoraj zrobiłem - z 90 pensjonatów tylko w dwóch były wolne pokoje / no w trzech, ale 175zł z osobę to trochę przesada :) /
takze mam juz pokoik, co prawda 20km od Giżycka ale to pare minut samochodem. Martwi mnie tylko pogoda w weekend...

--- Koniec cytatu ---
sprawdź sobie hotel Wodnik, w samym centrum gizycka, 5 minut na piechotę od plaży
w zeszłym roku przyjechałem w sobotę ok 9 i mieli wolne pokoje, cena w zalezności od pokoju
kliknij http://www.cmazur.pl/pl/cennik-wodnik.html

Amon:
wolny pokój a nie pokoje hehe, przynajmniej mi mówili, że 1 jest ;).
a w tym roku... ciężko raczej może być w samym Giżycku - chyba więcej ludzi będzie.

kifcio:

--- Cytat: Amon w Sierpień 02, 2011, 08:00:42 am ---wolny pokój a nie pokoje hehe, przynajmniej mi mówili, że 1 jest ;) .
a w tym roku... ciężko raczej może być w samym Giżycku - chyba więcej ludzi będzie.

--- Koniec cytatu ---
zawsze jest jakaś rezerwa ;)

Dyziek:

--- Cytat: Amon w Sierpień 02, 2011, 08:00:42 am --- a w tym roku... ciężko raczej może być w samym Giżycku - chyba więcej ludzi będzie.

--- Koniec cytatu ---

Będzie będzie bo w tym samym czasie jest jakiś festiwal Hip-Hopu - joł joł :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej