LANS > AIR-ACTION
Krzesinowy BS
biver:
--- Cytat: Spad w Marzec 03, 2011, 09:09:50 pm ---Prawidłowa odpowiedź: Zarobiłem uprawianiem prostytucji. 8)
--- Koniec cytatu ---
Niestety już dawno nie działa :P (no chyba że pytany zgłosił odpowiedni wcześniej we własnym US-ie zarabianie tą metodą ;))
hesja:
biver - no Ciebie to nie podejrzewalem ze kase kroisz pod... "fotelem"? :)
kichu:
u bivera jest tak
--- Cytuj ---Dentysta schyla się właśnie nad pacjentem i ma zamiar rozpocząć
borowanie, gdy nagle zastyga w bezruchu i pyta nieufnie:
- Czy mi się to tylko wydaje, czy też trzyma pan rękę na moich
jądrach?
Pacjent spokojnym głosem:
- To tylko taka mała asekuracja. Bo przecież nie chodzi o to, żebyśmy
sobie ból zadawali... Prawda, Panie Doktorze...?
--- Koniec cytatu ---
:D
biver:
--- Cytat: hesja w Marzec 03, 2011, 10:48:49 pm ---biver - no Ciebie to nie podejrzewalem ze kase kroisz pod... "fotelem"? :)
--- Koniec cytatu ---
Miałem nic nie odpowiedzieć bo "winny się tłumaczy" ale jednak skomentuje. Wszystko co mam kupiłem za własnoręcznie zarobione pieniądze (i proszę bez śmichów chichów do słowa "własnoręcznie" :P)
Kichu nawet nie wiesz jak często sytuacje podobne mają miejsce. Jak widzę grymas bólu (nie zamierzony) u pacjenta i kątem oka zauważam rękę składająca się w pięść (zwykle nieświadoma reakcja pacjenta) albo myślę o tym że pacjent ma łokieć na wysokości mojego... ten no...wiadomo.
P.S. cholera jak ja muszę dobierać wyrazy na tym forum, tylko czekacie żeby złapać mnie na czymś :P
wilk:
--- Cytat: biver w Marzec 03, 2011, 11:04:51 pm ---P.S. cholera jak ja muszę dobierać wyrazy na tym forum, tylko czekacie żeby złapać mnie za ......
--- Koniec cytatu ---
oczywiście za jaja 8); dobra - jądra ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej