LANS > AIR-ACTION

Krzesinowy BS

<< < (5/13) > >>

Amon:

--- Cytat: volt w Marzec 02, 2011, 11:12:24 pm ---Choć i tak po serii rasistowskich kawałów Redak z Amonem mnie znienawidzili ;D ;D ;D

--- Koniec cytatu ---

Wcale nie, bardzo śmieszne dowcipy opowiadasz. Szczególnie ten: "Co robi Murzyn w pralni miejskiej w LA? Czyta gazetę czekając na wolną pralkę. A co robi czekając w pralni miejskiej w Sandomierzu? W Sandomierzu nie ma pralni miejskiej." - no po prostu jesteś mistrzem dowcipu!  :P :P :P

FMS:

--- Cytat: volt w Marzec 02, 2011, 09:49:59 pm ---Ale Ewcia w tle to chyba nie w eFy celowała ;D ;D ;D

--- Koniec cytatu ---

Hehe, dobre :D Wygląda na to, że wtedy był pierwszy gameboy grany :)

deoc:
no BS daje rade - i chyba az tak nie wymarzliście jak ostatnio bywalo ;)

volt:

--- Cytat: Amon w Marzec 03, 2011, 08:03:30 am ---
--- Cytat: volt w Marzec 02, 2011, 11:12:24 pm ---Choć i tak po serii rasistowskich kawałów Redak z Amonem mnie znienawidzili ;D ;D ;D

--- Koniec cytatu ---

Wcale nie, bardzo śmieszne dowcipy opowiadasz. Szczególnie ten: "Co robi Murzyn w pralni miejskiej w LA? Czyta gazetę czekając na wolną pralkę. A co robi czekając w pralni miejskiej w Sandomierzu? W Sandomierzu nie ma pralni miejskiej." - no po prostu jesteś mistrzem dowcipu!  :P :P :P

--- Koniec cytatu ---

Tego dowcipu nie opowiadałem! :P
Ja jestem bardziej chamski i wredny, dlatego też moje kawały wyglądają mniej więcej tak:

Siedzi Żyd na kupce popiołu, a obok niego przechodzi Niemiec i pyta:
- "Żydzie co Ty robisz?" - Żyd odpowiada:
- "Siedzę na naszej klasie".

bądź

Jak wygląda picie wódki po afrykańsku? - Dwóch pije, trzecim zakąszają.

;D

Amon:

--- Cytat: volt w Marzec 03, 2011, 10:59:12 am ---Tego dowcipu nie opowiadałem! :P

--- Koniec cytatu ---

Już nie bądź taki skromny :).  Ćwicz, ćwicz, a będziesz takie dowcipy opowiadał:

http://www.cda.pl/video/3183b1/Szymon-Majewski-i-dowcip-Karola-Strasburgera

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej