IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Wywiad donosi
EPGD 3-12 marca
volt:
--- Cytat: Klakier w Marzec 02, 2011, 08:45:18 am ---
--- Cytat: volt w Marzec 02, 2011, 12:34:40 am ---W sumie nie mam nic więcej do dodania. Ryan, ryan i jeszcze raz ryan. Jakieś LOTki, Enter wpadnie z czarterem, jak będziesz miał szczęście to B752 Sun d'Ora.
--- Koniec cytatu ---
Ryanair'ow to ja juz sie naogladalem ;)
--- Koniec cytatu ---
To sobie je jeszcze pooglądasz :P A właśnie...jakbyś dał radę być w piątek (04.03) pod płotem z rańca, to byłoby miodnie. O 9.50 lecę GDN-STN i gdybyś cyknął fotę z mym ryjem przylepionym na glonojada do szyby - no byłbym wdzięczny :)
A jeśli nie dasz rady, to jest druga szansa, bo 8.03 wracam i ląduję koło 9 rano. Nie przysępisz matrycy na jednego dodatkowego Ryana? :P
Klakier:
[/quote]
To sobie je jeszcze pooglądasz :P A właśnie...jakbyś dał radę być w piątek (04.03) pod płotem z rańca, to byłoby miodnie. O 9.50 lecę GDN-STN i gdybyś cyknął fotę z mym ryjem przylepionym na glonojada do szyby - no byłbym wdzięczny :)
A jeśli nie dasz rady, to jest druga szansa, bo 8.03 wracam i ląduję koło 9 rano. Nie przysępisz matrycy na jednego dodatkowego Ryana? :P
[/quote]
zobaczym jaka bedzie pogoda i jak bede stal z czasem na te dni, ale nie mowie nie; stay in touch
z drugiej strony nie wiem czy cie sciagne moim szklem
volt:
Nie no, wystarczy że ściągniesz samolot, w którym będę :P
Klakier:
aha, no to chyba dam rade :)
młody:
Czytałem że dziś był Herkules USAF'u.
może wróci do 12... :D :D :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej