IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2011
V Płocki Piknik Lotniczy [18-19.06.2011]
Majek:
Można by ten banner pikniku z Eaglem zdjąć... Jakoś tak dziwnie się na niego patrzy...
Mori:
Popieram. Trochę teraz nie pasuje.
Robteek:
Jeśli tylko będzie taka wola admina, to też jestem za zdjęciem baneru.
hlynur:
A ja zwyczajowo jestem na NIE.
Dlaczego mamy ściągać baner? Że odszedł ze świata żywych za sterami samolotu. Kochał to i robił to dla nas i wielu innych przychodzących na pokazy.
Nie pozwólmy by odszedł z naszej pamięci, a ściągając baner podświadomie chcemy wymazać z pamięci to tragiczne pożegnanie.
Uważam, że powinniśmy stworzyć na naszym forum dział/folder ze zdjęciami Marka. Bez komentarzy, tak by wszyscy co tu przybędą pamiętali o Nim.
Nie bądźmy obojętni na to, co nas również dotyczy.
kaczy:
--- Cytat: hlynur w Czerwiec 19, 2011, 12:39:01 pm ---Dlaczego mamy ściągać baner? Że odszedł ze świata żywych za sterami samolotu. Kochał to i robił to dla nas i wielu innych przychodzących na pokazy. (...) Uważam, że powinniśmy stworzyć na naszym forum dział/folder ze zdjęciami Marka. Bez komentarzy, tak by wszyscy co tu przybędą pamiętali o Nim. Nie bądźmy obojętni na to, co nas również dotyczy.
--- Koniec cytatu ---
Banner można ściągnąć, ale z innego powodu - dot. imprezy minionej. Poza tym - popieram to co napisałeś.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej