IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2011
V Płocki Piknik Lotniczy [18-19.06.2011]
kichu:
Fotograficznie to jest bardzo dobra prognoza :) Ladne chmurki, dramatyczne niebo, brak wiekszych problemow z termika... a na deszcz i tak zawsze trzeba byc przygotowanym :)
Skibek:
--- Cytat: kichu w Czerwiec 15, 2011, 09:19:44 am ---Fotograficznie to jest bardzo dobra prognoza :) Ladne chmurki, dramatyczne niebo, brak wiekszych problemow z termika... a na deszcz i tak zawsze trzeba byc przygotowanym :)
--- Koniec cytatu ---
Otóż to!
Moja ulubiona prognoza.
Jeszcze jakby lekko kropiło byłbym wniebowzięty. To nie Radom, że deszcz pada na przednią soczewkę, bo "lufy" trzeba zadzierać do góry. U nas fotografuje się w pozycji poziomej (czyli: "[]==< ), więc tulipan wystarczy ;)
Kolejna sprawa to ani mi się śni znowu parzyć się słońcem (jak co roku), bo potem nie wyglądam jak Arabus, tylko jak Afrykanus i w sklepie mnie gorzej traktują (bo się mniej boją).
Tak, czy siak będzie git pogoda! ;)
hlynur:
Bo jak wchodzisz do sklepu to nie krzycz od progu: szmal albo kaaaaaabuuuuuuuuummmmmmmm.
Skibek:
--- Cytat: hlynur w Czerwiec 15, 2011, 12:29:18 pm ---Bo jak wchodzisz do sklepu to nie krzycz od progu: szmal albo kaaaaaabuuuuuuuuummmmmmmm.
--- Koniec cytatu ---
Ja zawsze krzyczałem "Szal, albo wpadnę w szał!" ;)
Head_DNB:
w tym roku uzbroiłem się w krem z flirtem :) pamiętam po zeszłej Góraszce wyglądałem jak placek... Do zobaczenia... :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej