ZDJĘCIA INNE > Reportaż

"Waryjaty" z Vikersund

<< < (2/3) > >>

Dyziek:
No koleżko bardzo dobra robota :)

mark:
Grzesiu super seryjka z tego mamuta, a 6 wymiata:)

Amon:
6 i 4 mniam :).

valdi:
4 wymiata, natomiast 6 wydaje mi sie jednak przepalona i troszke to przeszkadza MZ.

Eskimos:

--- Cytat: kifcio w Luty 14, 2011, 02:16:08 pm ---no chłopie - masakra znaczy jest zajebiście  ;D
jest ostrość, jest fajny kadr, jest klimat
może miejscami lekkie przepalenia, ale zupełnie nie przeszkadzają

--- Koniec cytatu ---

Mozna bylo ciut ciemniej, ale nie wiem czy daloby rade jeszcze bardziej wyciagac cienie, biala patelnia na dole skoczni daje rowno jak slonce swieci a skoczkowie niestety przez wiekszosc lotu sa w cieniu, widac na czworce jak swiatlo sie rozklada. Zjazd do samego progu jest w takim wawozie .

--- Cytat: golden w Luty 14, 2011, 02:34:18 pm ---Grzesiu bardzo fajne zdjęcia zrobiłeś
ale "Waryjat" z Vikersund to Ty jesteś że tam wszedłeś  ;D

pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---
A tam waryjat, glupi jestem, zasapalem sie po tych schodach na gore bardziej niz przy wejsciu na KP, a wystarczylo wsiasc w samochod bo transport na szczyt byl zorganizowany  ;D

--- Cytat: mark w Luty 14, 2011, 02:44:57 pm ---Grzesiu super seryjka z tego mamuta, a 6 wymiata:)

--- Koniec cytatu ---

Szostka wzorowana wiadomo na kim  ;) Nie moj patent, aczkolwiek nie pierwsze

--- Cytat: wilk w Luty 14, 2011, 02:25:26 pm ---podoba się,
a swoją drogą trza mieć jaja co by tam usiąść a później w dół ( 4 ) ;)

--- Koniec cytatu ---

Teraz juz wiesz dlaczego maja takie szerokie kombinezony  ;D

--- Cytat: valdi w Luty 14, 2011, 03:08:23 pm ---4 wymiata, natomiast 6 wydaje mi sie jednak przepalona i troszke to przeszkadza MZ.

--- Koniec cytatu ---

Nie bede sie sprzeczal, u mnie na szostce nie widac przepalow, ale biore pod uwage piedolowaty wyswietlacz od laptopa wiec oprocz przepalow mozliwe ze zielenia sie znow zdjecia  ;)

Dzieki za komentarze

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej