ZDJĘCIA LOTNICZE > Wysłane do RA

kopeniek - dogrywka 02.2011

(1/3) > >>

kopeniek:
Miałem czekać aż oceni RA... ale nie wytrzymałem ;)... Moja pierwsza dogrywka, miłego
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

kichu:
1, 2 i 6 to jest Twoje bingo z tego setu moim zdaniem

3 to jest imho fota, gdzie nie tylko sam samolot sie liczy... widac, ze cos ciekawego dzieje sie "pod spodem"
i moje pytanie dlaczego tego nie ma wiecej... w obecnej sytuacji ciekawy moment czesciowo wychodzi poza
kadr, a to co jest na nim sfocone jest poprawie, ale pod wzgledem kadrowym niejako standardowo... do tego
plamka w prawej gornej czesci foty niedaleko od smigla...

przy 4 nie do konca graja mi te samoloty lecce w ziemie... rzadko kiedy tego typu moment wychodzi korzystnie
moze nie tylko rzadko kiedy, co rzadziej niz czesciej... czesciej ma sie wrazenie kadru "tuz przed tragedia"

na 5 fajny kontekst

a na 6 jeszcze lepszy... bardzo lubie takie kadry... czuc glebie i przestrzen

na 7 poprawnie sfocony palnik, ale fotograficznie ze wzgledu na szare tlo etc. fotka ma dosc niski
"wow factor"

generalnie jestem bardziej niz pewien, ze z kolejnymi imprezami i nowym fotkami OOC szybko poleci do gory :)

kopeniek:

--- Cytat: kichu w Luty 09, 2011, 03:31:53 pm ---1, 2 i 6 to jest Twoje bingo z tego setu moim zdaniem

3 to jest imho fota, gdzie nie tylko sam samolot sie liczy... widac, ze cos ciekawego dzieje sie "pod spodem"
i moje pytanie dlaczego tego nie ma wiecej... w obecnej sytuacji ciekawy moment czesciowo wychodzi poza
kadr, a to co jest na nim sfocone jest poprawie, ale pod wzgledem kadrowym niejako standardowo... do tego
plamka w prawej gornej czesci foty niedaleko od smigla...

przy 4 nie do konca graja mi te samoloty lecce w ziemie... rzadko kiedy tego typu moment wychodzi korzystnie
moze nie tylko rzadko kiedy, co rzadziej niz czesciej... czesciej ma sie wrazenie kadru "tuz przed tragedia"

na 5 fajny kontekst

a na 6 jeszcze lepszy... bardzo lubie takie kadry... czuc glebie i przestrzen

na 7 poprawnie sfocony palnik, ale fotograficznie ze wzgledu na szare tlo etc. fotka ma dosc niski
"wow factor"

generalnie jestem bardziej niz pewien, ze z kolejnymi imprezami i nowym fotkami OOC szybko poleci do gory :)

--- Koniec cytatu ---
Dzięki Kichu, Na 3 niestety nie mam na tyle dołu, żeby go wyeksponować, kurna a z tym syfkiem to się wkurzyłem >:(, dzięki za opinie

valdi:
Generalnie za kichem. Najwieksze wow to 1 i 6 a najmniej  7
Na 2 masz jeszcze paprocha na lewo od maszyny na gazach wylotowych

kopeniek:

--- Cytat: valdi w Luty 09, 2011, 03:53:35 pm ---Generalnie za kichem. Najwieksze wow to 1 i 6 a najmniej  7
Na 2 masz jeszcze paprocha na lewo od maszyny na gazach wylotowych

--- Koniec cytatu ---

Ech kurna!! >:( tak to jest jak zostawiasz wszystko na ostatnia chwilę i podstawowy problem to żeby zdążyć.....  :-\... nauczka na przyszłość, na szczęście to nie ostatnia dogrywka :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej