ZDJĘCIA LOTNICZE > Wysłane do RA
Spad - set aplikacyjny
kopeniek:
Te destrukcje rozszerzył bym tonalnie i pewnie ciekawie by wyszło ;)
Spad:
--- Cytat: kopeniek w Luty 07, 2011, 08:25:14 am ---Te destrukcje rozszerzył bym tonalnie i pewnie ciekawie by wyszło ;)
--- Koniec cytatu ---
Te HDRy i tak rozciągnąłem dość znacznie, ale masz rację :)
valdi:
--- Cytat: nurek w Luty 06, 2011, 11:41:06 pm ---Podoba mi się klimacik an fotach z destruktami muzlotowymi. Masz cos wspolnego z muzeum, czy mialeś farta bo przy tobie otwierali graciarnię?
--- Koniec cytatu ---
Z tego co widzę to to jest graciarnia na parkingu dostepna dla każdego :)
Z całego setu również najbardziej podeszły mi fotki z graciarni.
nurek:
--- Cytat: valdip w Luty 07, 2011, 10:32:14 am ---
--- Cytat: nurek w Luty 06, 2011, 11:41:06 pm ---Podoba mi się klimacik an fotach z destruktami muzlotowymi. Masz cos wspolnego z muzeum, czy mialeś farta bo przy tobie otwierali graciarnię?
--- Koniec cytatu ---
Z tego co widzę to to jest graciarnia na parkingu dostepna dla każdego :)
Z całego setu również najbardziej podeszły mi fotki z graciarni.
--- Koniec cytatu ---
ale nie są pootwierane kabinki, poza tym mysle że jak zaczniesz łazićwsród złomu to jak znam życie komuś będzie wadzić
Spad:
--- Cytat: nurek w Luty 07, 2011, 11:01:13 am ---ale nie są pootwierane kabinki, poza tym mysle że jak zaczniesz łazićwsród złomu to jak znam życie komuś będzie wadzić
--- Koniec cytatu ---
Valdip ma słuszność - to "cmentarzysko" jest przy parkingu MLP i jest dostępne dla każdego. Tzn. nie wiem, czy wolno wdrapywać się na wraki, co akurat czyniłem, ale w tym przypadku wyszedłem z założenia, że jeśli się nie zapyta, to nie otrzyma się odpowiedzi "nie" ;). Pewnej swobodzie poruszania sprzyjała paskudna listopadowa pogoda, która skutecznie odstręczała ewentualnych "przeszkadzaczy" od wychylania nosa na zewnątrz :)
[I całe szczęście, bo w pełnym garniaku i pod krawatem musiałem w tej sytuacji wyglądać dość pociesznie. ;)]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej