ZDJĘCIA LOTNICZE > Znalazłem w sieci super zdjęcie!

Migacz z Orlikiem

<< < (3/4) > >>

hesja:
dlatego juz niebawem RA SPFL zastrzegnie sobie prawo poproszenia autora o podeslanie pliku oryginalnego :)

Spad:

--- Cytat: hesja w Luty 07, 2011, 12:11:45 pm ---dlatego juz niebawem RA SPFL zastrzegnie sobie prawo poproszenia autora o podeslanie pliku oryginalnego :)

--- Koniec cytatu ---
...wraz z odłupanym kawałkiem blachy z fotografowanego statku powietrznego, wraz z certyfikatem autentyczności, podpisanym przez pilota :)

kaczy:

--- Cytat: hesja w Luty 07, 2011, 12:11:45 pm ---dlatego juz niebawem RA SPFL zastrzegnie sobie prawo poproszenia autora o podeslanie pliku oryginalnego :)
--- Koniec cytatu ---
Hyhy... no ja już przecież na tym forum miałem pomysły, aby przy pomocy takich modeli (rzucanych przez Idę) panoramowania ćwiczyć :P Chciałem nawet ściany na niebiesko malować (choć motywy górskie byłyby lepsze)  8)

clostermann:

--- Koniec cytatu ---

No ba, zatrudnić go i będzie można fotografować lotnictwo bez wychodzenia z domu :D

kichu:
niezle, zmyłka murowana :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej