ZDJĘCIA LOTNICZE > Znalazłem w sieci super zdjęcie!
Migacz z Orlikiem
hesja:
dlatego juz niebawem RA SPFL zastrzegnie sobie prawo poproszenia autora o podeslanie pliku oryginalnego :)
Spad:
--- Cytat: hesja w Luty 07, 2011, 12:11:45 pm ---dlatego juz niebawem RA SPFL zastrzegnie sobie prawo poproszenia autora o podeslanie pliku oryginalnego :)
--- Koniec cytatu ---
...wraz z odłupanym kawałkiem blachy z fotografowanego statku powietrznego, wraz z certyfikatem autentyczności, podpisanym przez pilota :)
kaczy:
--- Cytat: hesja w Luty 07, 2011, 12:11:45 pm ---dlatego juz niebawem RA SPFL zastrzegnie sobie prawo poproszenia autora o podeslanie pliku oryginalnego :)
--- Koniec cytatu ---
Hyhy... no ja już przecież na tym forum miałem pomysły, aby przy pomocy takich modeli (rzucanych przez Idę) panoramowania ćwiczyć :P Chciałem nawet ściany na niebiesko malować (choć motywy górskie byłyby lepsze) 8)
clostermann:
--- Koniec cytatu ---
No ba, zatrudnić go i będzie można fotografować lotnictwo bez wychodzenia z domu :D
kichu:
niezle, zmyłka murowana :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej