Doszlo ?
obudzilem sie dopiero teraz :C mialem inne wizje ale nie dalbym rady osiagnac tego jutro kochany sprawdzianik z fizyki :< Jutro bedzie mozna zobaczyc dziela ?
Cytat: Maciekross w Luty 10, 2011, 08:21:43 pm obudzilem sie dopiero teraz :C mialem inne wizje ale nie dalbym rady osiagnac tego jutro kochany sprawdzianik z fizyki :< Jutro bedzie mozna zobaczyc dziela ?idź sie lepiej uczyć, bo potem bedzie na nas specjalnie dla Ciebie zmienimy regulamin i jak zaliczysz fizę, to dopiero wystawie ankietę
Cytat: kifcio w Luty 10, 2011, 08:27:46 pmCytat: Maciekross w Luty 10, 2011, 08:21:43 pm obudzilem sie dopiero teraz :C mialem inne wizje ale nie dalbym rady osiagnac tego jutro kochany sprawdzianik z fizyki :< Jutro bedzie mozna zobaczyc dziela ?idź sie lepiej uczyć, bo potem bedzie na nas specjalnie dla Ciebie zmienimy regulamin i jak zaliczysz fizę, to dopiero wystawie ankietę To co do jutra wieczor czas mam ? :PP
posłałem potwierdźcie otrzymanie, bo nadaje z obcego kompa - mój padł niespodziewanie i mam urwanie jaj z nim, a raczej z jego usb grrrrrr......