KONKURSY > Archiwum
KONKURS OBRÓBKOWY NR II/2011 - WYNIKI KONKURSU !!!
kifcio:
--- Cytat: ida w Luty 04, 2011, 03:14:52 pm ---Przy tej ilosci RAM'u Aperture tak się slimaczy że cos trzeba robić (w między czasie) ;)
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: kaczy w Luty 04, 2011, 03:52:53 pm ---Ja też miałem przez chwilę taki "gupi" pomysł, żeby dokupić RAMu, ale... narazie nie będę się śpieszył ;D
--- Koniec cytatu ---
czyli balans bieli na focie ustawiony ;D ;D ;D
ida:
--- Cytat: kaczy w Luty 04, 2011, 03:52:53 pm ---Ja też miałem przez chwilę taki "gupi" pomysł, żeby dokupić RAMu, ale... narazie nie będę się śpieszył ;D
--- Koniec cytatu ---
Mhmm... ale nie zmienia to faktu, że trwa to wszystko strasznie długo i dlatego na nasze fotki na forum muszą ludzie jeszcze trochę poczekać... (teraz już wiecie czemu AŻ TAK długo)
--- Cytat: kifcio w Luty 04, 2011, 03:55:10 pm ---
czyli balans bieli na focie ustawiony ;D ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
Jakos nabrałam takiej dziwnej ochoty, żeby dzis wieczorem "poobrabiać" trochę to Wasze konkursowe foto...
P.S.
Tylko, żeby potem "młody" się jakis dziwnych plam na zdjęciach nie doszukiwał :P
kifcio:
SZANOWNE KOLEŻANKI I SZANOWNI KOLEDZY ;D
UPRZEJMIE INFORMUJĘ/PRZYPOMINAM, IŻ ZBLIŻA SIĘ TERMIN NADSYŁANIA PRAC DO KONKURSU OBRÓBKOWEGO NR II/2011 (10 lutego)
DZIEKUJĘ, TO PISAŁEM JA - JARZĄBEK ;D ;D ;D
clostermann:
--- Cytat: kifcio w Luty 08, 2011, 01:26:20 pm ---SZANOWNE KOLEŻANKI I SZANOWNI KOLEDZY ;D
UPRZEJMIE INFORMUJĘ/PRZYPOMINAM, IŻ ZBLIŻA SIĘ TERMIN NADSYŁANIA PRAC DO KONKURSU OBRÓBKOWEGO NR II/2011 (10 lutego)
--- Koniec cytatu ---
No właśnie, czas się kończy, a jak tam frekwencja?
Ida z kaczym pewnie obrabiają że iskry lecą ;D
kifcio:
--- Cytat: clostermann w Luty 08, 2011, 08:21:09 pm ---
--- Cytat: kifcio w Luty 08, 2011, 01:26:20 pm ---SZANOWNE KOLEŻANKI I SZANOWNI KOLEDZY ;D
--- Koniec cytatu ---
No właśnie, czas się kończy, a jak tam frekwencja?
Ida z kaczym pewnie obrabiają że iskry lecą ;D
--- Koniec cytatu ---
a myślisz, że jak byłaby zadowalająca to pisałbym przypomnienie >:(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej