KONKURSY > Archiwum

KONKURS OBRÓBKOWY NR II/2011 - WYNIKI KONKURSU !!!

<< < (33/41) > >>

Skibek:
No jak konkurs obróbkowy to chyba obróbka jest szeroko rozumiana ;) Jeden obrabia zdjęcia suwaczkiem "Saturation", a inny używa wszystkich suwaczków. Są nawet tacy, którzy dodają coś od siebie ;)
Można zrobić "konkurs suwaczkowy" i wtedy w regulaminie będzie zapis: "Można użyć jedynie suwaczka [saturation] w zakresie 1%". Zobaczymy jak wtedy będą wyglądały prace konkursowe ;)

Ktoś  ;) powiedział "Mam nadzieję, że wygra zdjęcie, a nie digart"...
A czy zdjęcie obrabiane w programie komputerowym to nie digart? Trzeba by chyba analogowo pstryknąć i pobawić się pod "Krokusem", a na forum wstawić surowy skan odbitki.

Ja uważam, że temat konkursu jest bardzo dowolny i wszystkie chwyty dozwolone (ale nie głosowałem na 15-tkę ;) )

Tarantella:

--- Cytat: Skibek w Luty 12, 2011, 01:10:05 pm ---No jak konkurs obróbkowy to chyba obróbka jest szeroko rozumiana ;) Jeden obrabia zdjęcia suwaczkiem "Saturation", a inny używa wszystkich suwaczków. Są nawet tacy, którzy dodają coś od siebie ;)
Można zrobić "konkurs suwaczkowy" i wtedy w regulaminie będzie zapis: "Można użyć jedynie suwaczka [saturation] w zakresie 1%". Zobaczymy jak wtedy będą wyglądały prace konkursowe ;)

Ktoś  ;) powiedział "Mam nadzieję, że wygra zdjęcie, a nie digart"...
A czy zdjęcie obrabiane w programie komputerowym to nie digart? Trzeba by chyba analogowo pstryknąć i pobawić się pod "Krokusem", a na forum wstawić surowy skan odbitki.

Ja uważam, że temat konkursu jest bardzo dowolny i wszystkie chwyty dozwolone (ale nie głosowałem na 15-tkę ;) )

--- Koniec cytatu ---
  dobrze gada!
 polac mu!

Qna:
Hmm powołamy komisję ds. nacisków? :D

Zagłosowane :) dla mnie zwycięzca byłby mix dwóch zdjęć (jedno za kadr, drugie za obróbkę) które podam po wynikach :D

Patrząc na np 15 (Praca pojechana z pomysłem :) mega wyszło) widzę, że u mnie z PS to dopiero przedszkole. Ale zawsze zostaje mi jak coś NEF do wglądu ;) 

pinokio:
Widać jak duże emocje wzbudza jedno ze zdjęć (15). Może za to należy się osobna nagroda? Choćby za pomysłowość. Przecież każdy mógł "pojechać" z obróbką, a że tylko jedna osoba się na to zdobyła? Szacun dla autora za pomysłowość i poczucie humoru :)

Skibek:

--- Cytat: pinokio w Luty 17, 2011, 10:38:31 pm ---Widać jak duże emocje wzbudza jedno ze zdjęć (15). Może za to należy się osobna nagroda? Choćby za pomysłowość. Przecież każdy mógł "pojechać" z obróbką, a że tylko jedna osoba się na to zdobyła? Szacun dla autora za pomysłowość i poczucie humoru :)

--- Koniec cytatu ---
Proponuję spalić ją/go na stosie.
Tak dla przykładu ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej