ps - co się stało z dziubkiem 15stce ?
proszę o niesugerowanie głosującym, kto jest autorem poszczególnych zdjęć...
proszę o niesugerowanie głosującym, kto jest autorem poszczególnych zdjęć, ankieta nie jest na razie "jawna"przypisanie autorów do poszczególnych zdjęć nastąpi po zakończeniu głosowania i ogłoszeniu wynikównie chcemy chyba, żeby z głosowania na zdjęcie zrobiło sie głosowanie na osobę - to nie wybory miss , a parlamentarne mamy na jesienino
A coś Ty robił w damskiej??
Cytat: Jamal w Luty 11, 2011, 07:17:49 pmA coś Ty robił w damskiej?? to co Ty byś chciał tam robic
15tka rzadzi. za fantazje, za odwage, za niekonwencjonalnosc, za zabawe tematem, za lamanie "sztywnych zasad", poczucie humoru, za kreatywnosc. i nawet kadrowo tez daje rade, wiec i za estetyke. niezaleznie jaki wynik, przyznaje sie bez bicia- 15tka dla mnie to nr jeden
Cytat: Tarantella w Luty 11, 2011, 07:50:19 pm15tka rzadzi. za fantazje, za odwage, za niekonwencjonalnosc, za zabawe tematem, za lamanie "sztywnych zasad", poczucie humoru, za kreatywnosc. i nawet kadrowo tez daje rade, wiec i za estetyke. niezaleznie jaki wynik, przyznaje sie bez bicia- 15tka dla mnie to nr jeden i czemu mnie to nie dziwi? :PPPPP