ZDJĘCIA LOTNICZE > Wysłane do RA

kopeniek 20-ka

<< < (2/3) > >>

kopeniek:

--- Cytat: sila w Styczeń 20, 2011, 12:13:36 am ---
--- Cytat: Drzemi w Styczeń 19, 2011, 11:45:49 pm ---Bardzo fajna seria, jedynie trochę monotonnie z Axalp. :) 1, 2, 7, 8, 13 najfajniejsze.

--- Koniec cytatu ---

Takie monotonnie to ja mogę godzinami oglądać  ;)  Jest na co...popatrzeć, a 1-nką to mnie zabiłeś !  :o Pokłony  ;)

--- Koniec cytatu ---

O Boziu zabiłem człowieka!!?? ;)... W 1ce najtrudniejsze było tak wszystko pozgrywać, żeby zakończyć naświetlanie tuż przed przyziemieniem maszyny, co by nie poruszyć :), ale jakoś się udało :)

nurek:
super secik
14 za bardzo wyostrzana - wyłazi na skrzydłach
za to 4 mmmm... czuć wnętrze akcji :-))

kichu:
srednio mam mozliwosci zeby teraz dokladniej komentowac (maly monitor etc.) ale calosc na bardzo dobrym poziomie
fotograficznym (jakosc, lapane momenty), dobra obrobka, nie wszedzie podeszly mi jednak kadry np. 8 czy 15

jesli dobrze kojarze poki co jest to chyba najwyzej oceniona przez nas nowa aplikacja

gratki!

BNOVY:
piękne zdjątka :D
tylko 1 mi się nie podoba, bo jakaś taka nieostra i ewidentnie to jest fotomontaż, bo pilot ma 3 rękę............ ;D ;D ;D :P
wszystkie fajne, ale najlepsze-1,2,4,7,15,16 i 17- suuuper kolorek grilla :) :) :)

kopeniek:
Info z ostatniej chwili!!  ;D ;D ;D ;D Jak to Sqpień napisał "no i stało się..." po burzliwych obradach RA i Zarządu przyjęto mnie do grona SPFL jako sympatycznego członka 8). Dzięki wielkie  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej