ZDJĘCIA LOTNICZE > Wysłane do RA

krispol - set aplikacyjny

<< < (9/10) > >>

kopeniek:

--- Cytat: Amon w Luty 06, 2011, 10:26:36 pm ---kopeniek, to może lepiej ja sprawdzę ;). Ja teraz ostrzę w zasadzie głównie maską wyostrzającą, kiedyś ostrzyłem filtrem górnoprzepustowym. No i zawsze na kanałach w LAB. A dokładnie metodę ostrzenia wybieram do zdjęcia. Zjadłem zęby na wyostrzaniu a i tak ostrzenia hesjowatego mnie zabijają... życie ;).

--- Koniec cytatu ---
No właśnie, przydały by się jakieś warsztaty obróbkowe...

młody:
JESTEM ZA!
też mam problemy z ostrzeniem.....

Amon:
bo zamiast uczyć się ostrzyć to siedzisz w plamach :).

krispol:
No to się chwalę :) Właśnie dostałem odp. od sekretarza. Moje zdjęcia zostały ocenione na...55,92% !!! A ja na to...wielkie WOW !!! . Powiem wam szczerze że po waszych uwagach i zobaczeniu ile niedociągnięć  jest w moich zdjęciach liczyłem na nie więcej niż 35%.Naprawdę jestem w szoku...pozytywnym oczywiście :). Czyli juz prawie jestem! Obiecam wam i sobie jedno... Albo przy pierwszej dogrywce przekrocze 60% albo nie jestem krispol :) Niech ColaL leje się strumieniami !!!

PS. A tak po prawdzie, to jest możliwość podgonienia na jednej dogrywce 4 %? Bo może sie trochę zagalopowałem i nie będę "krispol" :)

Amon:

--- Cytat: krispol w Luty 10, 2011, 05:11:22 pm ---PS. A tak po prawdzie, to jest możliwość podgonienia na jednej dogrywce 4 %? Bo może sie trochę zagalopowałem i nie będę "krispol" :)

--- Koniec cytatu ---

Mój rekord to 5,13% 6ką zdjęć. A czym wyższa ocena, tym wolniej punkty lecą. Sądzę, że 4% spokojnie dasz radę.

Jak na te zdjęcia niecodziennej jakości, to na prawdę sporo. Strzełałbym w ok 45%.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej