ZDJĘCIA LOTNICZE > Wysłane do RA

krispol - set aplikacyjny

<< < (3/10) > >>

sila:
Twoje fotki są o wieeeeeeele lepsze od moich więc na pewno dostaniesz grubo powyżej 30. Najbardziej podoba mi się 1 bo jeszcze podobnej nie widziałam, a najmniej 4 (leci w dół i tło ? ). Dużo jest podobnych do tych prezentowanych dotychczas na forum. Nie mam tu na myśli jakości tylko kadry - ich zawartość. Podsumowując bardzo Ci zazdroszczę tych fotek (może w tym roku się postaram o podobne ;) )  Gratuluję !  ;)

krispol:
No troszke mnie pocieszyliście. Dobra...nic nie zmieniam i niech nie usuwają. Mam tylko nadzieję ze pełnej rozdzielczości 1600 bedą sie prezentowały przynajmniej dobrze. Pozdrawiam was Ja....krispol :),prawie łysy bo włosy rwałem z głowy garściami:)

Rzepka:
Ogólnie bardzo dobry secik ale szkoda że tej 9 nie poprawiłeś :(

sila:
Ha myślałam, że 1 nigdzie nie widziałam ale znalazłam  ;)  Macie podobne foty z Redakiem ? Chodzi tylko oczywiście o zawartość 1 .   :)

krispol:
Heee no faktycznie...przyznam szczerze że nie widziałem tego kadru,i nie brałem z niego przykladu. Wydaje mi sie że chyba minimalny inny układ i chyba troszke inne niebo... No nie wiem...jesli trzeba mogę podesłać surówke... Kurcze,nie lubie takich sytuacji.
PS. Twoje panoramowania boskie...ja nawet narazie sie za to nie zabieram bo mam taki syf na matrycy ze jak wydłuże czas...to "o matko boska":)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej