ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo cywilne

VOLTowski klimat..........

<< < (4/5) > >>

Qna:
1. Ciasnawo trochę ale fajno
2. Nie kumam kadrowania, chyba silniki za blisko krawędzi.
3 lekko z ostrością poszło.
4 kiwi ;)
5/6 NAj naj z całej seryjki

mirroo:
5 za pasy, 1 za aparat pilota.
To moje typy z tej świetnej serii.

volt:

--- Cytat: młody w Styczeń 15, 2011, 04:56:22 pm ---
--- Cytat: volt w Styczeń 15, 2011, 04:28:45 pm ---Poza tym to B763...

--- Koniec cytatu ---
B762 reg. N606TW :D :D :D

--- Koniec cytatu ---

Nie będę polemizował, od przodu nie rozróżnisz. Tak czy siak B76x, a to najważniejsze :P

hlynur:
Volt- to specjalnie dla Ciebie tak pokadrowałem by Ci uzmysłowić jakie błędy popełniasz.
Bardzo się cieszę że dostrzegasz je u mnie..... Ja być złośliwa @......... i żaden tekst pisany pod Twoimi fotami nie pokaże tego czego sam nie doświadczysz.........
Dziękuję i pozdrawiam.

Ps. Joa, sorry za język polski ale moja Mama ma dziś urodziny i świętuję od rana........... Co prawda że coliL nie ma, ale jest zielony jasiu.......

Ps #2 Volt- na 2 drugi silnik nie jest ucięty tylko schowany za kadłubem...... Tak samo się na tym złapałem.....L)

volt:

--- Cytat: hlynur w Styczeń 15, 2011, 09:05:23 pm ---Volt- to specjalnie dla Ciebie tak pokadrowałem by Ci uzmysłowić jakie błędy popełniasz.
Bardzo się cieszę że dostrzegasz je u mnie..... Ja być złośliwa @......... i żaden tekst pisany pod Twoimi fotami nie pokaże tego czego sam nie doświadczysz.........
Dziękuję i pozdrawiam.

Ps. Joa, sorry za język polski ale moja Mama ma dziś urodziny i świętuję od rana........... Co prawda że coliL nie ma, ale jest zielony jasiu.......

Ps #2 Volt- na 2 drugi silnik nie jest ucięty tylko schowany za kadłubem...... Tak samo się na tym złapałem.....L)

--- Koniec cytatu ---

Specjalnie dla mnie? Ale ja przecież za cholerę tak nie kadruję ;D ;D ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej