HANGAR PARTY > Humor
Nowa maszyna do latania
hesja:
Ida - kolejny raz sie zon czepiasz :P
wez sie za jakich facetow? 8)
nie rob sceny - licza sie ceny :D
Tarantella:
--- Cytat: ida w Styczeń 10, 2011, 09:21:16 pm ---
--- Cytat: nurek w Styczeń 10, 2011, 08:59:49 pm ---Tak otwartym tekstem?! Żona też czytuje czasem zza ramienia.
--- Koniec cytatu ---
To już nie można przy własnej żonie powiedzieć, że jakaś prezenterka z TV jest ładna? :) Też jestem kobietą, ale jak patrze na te wszystkie zazdrosne pipy (za przeproszeniem) to nie wiem czy się śmiać, płakać czy im po prostu współczuć - tylko się trzęsą jak galaretka. Jakbym ja miała być zazdrosna o wszystkie teksty Krzysztofa to bym już dawno na nerwice umarła... a sama pracuje wśród takiej grupy zawodowej, że podtekstów mi w pracy dostatek... (i co... ma mnie narzeczony do pracy nie puszczać?) ale gadanie gadaniem, a rzeczywistość rzeczywistością. Czego Wy się tak tych swoich żon boicie? Biją Was? :)
--- Koniec cytatu ---
tajemnica mej nerwicy przewleklej zostala rozwiazana .... :o
nurek:
--- Cytat: ida w Styczeń 10, 2011, 09:21:16 pm ---Tak otwartym tekstem?! Żona też czytuje czasem zza ramienia.
--- Koniec cytatu ---
Czego Wy się tak tych swoich żon boicie? Biją Was? :)
[/quote]
Moja jeszcze nie, ale nigdy nic nie wiadomo:
ida:
--- Cytat: hesja w Styczeń 10, 2011, 09:22:47 pm ---Ida - kolejny raz sie zon czepiasz :P
--- Koniec cytatu ---
Ja tam do cudzych żon nic nie mam... ja tylko współczuję "piekła domowego ogniska". Też kiedyś byłam zazdrosna, ale przy Krzysztofie mi przeszło (i dobrze). No i nie kolejny raz... tylko drugi i nie żon się czepiam tylko facetów co stękają jakby dla nich małżeństwo było jakimś złem koniecznym, a chyba... zdecydowanie nie o to chodzi. Wracając do głównego wątku (bo już wszystko co chciałam napisałam i spać idę) - prezenterka sympatyczna, o! 8)
--- Cytat: hesja w Styczeń 10, 2011, 09:22:47 pm ---wez sie za jakich facetow? 8)
--- Koniec cytatu ---
Weź się... tato :P
kaczy:
--- Cytat: ida w Styczeń 10, 2011, 09:21:16 pm ---Czego Wy się tak tych swoich żon boicie? Biją Was? :)
--- Koniec cytatu ---
Hmm... a jak mnie czasem kopiesz w nocy przez sen - to się liczy czy nie? ;D
Jak już przy klimatach rosyjskich jesteśmy, oraz o żonach mowa to... polecam Russian wedding:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B4pzwvqd2I4[/youtube]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej